Götü boklu Macaristan'a gidip görsen bizimkisi de ülke mi dersin.Avrupa görmüş adam
Birde bize gösterseler, medeniyet göremeden göçeceğiz valla.
Dünya da bir tek Bizim ülke var gibi geliyor bana
Nerde bir aşk acısı çeken görsem , kalbim dayanamaz. Anlat dinlerim@BURAKSERiT Aşk acısından dertten kederden ölürsem tüm files mirasım sanadır.
Sürekli onlar geliyor biz hep buradayız ya sanki hayvanat bahçesinde gibi hissediyorsun bir süre sonra××××××× Macaristan'a gidip görsen bizimkisi de ülke mi dersin.
Devlet yurt dışına çıkış yasağı koyma peşinde ne yardımı.. Çıkarken de har(a)ç vererek çıkıyorsun.Sürekli onlar geliyor biz hep buradayız ya sanki hayvanat bahçesinde gibi hissediyorsun bir süre sonra
40 yılda 1 de olsa 7 gün yurt dışı tatili yardımı yapsa devlet
++ Macaristan demişken bunlar Avusturya ile barıştı mı , en son Avusturya-Macaristandılar
6 senelik hatunumdan ayrıldım. Süreç zorlu berbat yıkıcı. G.tü maddi manevi düzeltmezsem g.t geleceğim. Savaşmayı bırakmak yok diyorum ama bir yandan da ölüyorum yani
İyi düşün iyi yaşa!
Fimi demin bitirdim, black mirror tadındaydı, fena değildi.Üzücü bir orgy saldırısının kurbanı oldu.
İyi geceler beyler ,
Upgraded filmini izlemeyen varsa izlesin gayet güzel![]()
Film işte hacı , çokta şeee etmemek lazımFimi demin bitirdim, black mirror tadındaydı, fena değildi.
Ama bilimsellikten çok uzakta altı boş şeylerle doluydu.
Orası da öyle, benim beklentim çok yüksek bi matrix etkisi yaşayamıyorumFilm işte hacı , çokta şeee etmemek lazım![]()
1660 liraya Redmi 5 plus aldım Carrefour'dan imei mesajı geldi