Vay be 7 bin lira nedir arkadaş. Zamanında çeklerle 1300 liraya alıp 1600 liraya satmıştım, kar ettiğimi düşünüyordumKoca gün evde ne yapacaklar? İnsanlar haliyle bilgisayar, oyun konsolu vs. sarıyor. Daha çok zam getirin kimse alamasın da dışarsı daha kalabalık olsun
SONY PS4 Pro 1 TB Gamma Chassis EUR Black Oyun Konsolu Fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. SONY PS4 Pro 1 TB kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Satın Al.
SONY PS4 Pro 1 TB Gamma Chassis EUR Black Oyun Konsolu Fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. SONY PS4 Pro 1 TB kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol - Türkçe Menü Fiyatı
Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol - Türkçe Menü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Yazık ya valla trajikomikVay be 7 bin lira nedir arkadaş. Zamanında çeklerle 1300 liraya alıp 1600 liraya satmıştım, kar ettiğimi düşünüyordum
Eki Görüntüle 41411
hacklenmiş diyorlar doğru mu?Önü kapatılmasa çok güzel işler yapacakAnkara'da bir iftar da benden
www.iftarver.com
Hack dedikleri büyük ihtimal botnet. Siteyi cloudflare arkasına çekip saldırı moduna almışlar çünkü.hacklenmiş diyorlar doğru mu?
troller iş başında aldıkları parayı hak ediyorlar.Hack dedikleri büyük ihtimal botnet. Siteyi cloudflare arkasına çekip saldırı moduna almışlar çünkü.
Güzel soruEki Görüntüle 41844
Sizce nasıl olur ?
adam bu aralar çok komik hareketler yapıyor, şirketinin %80 hisse değeri düştü geçen gün. Sadece bir tweet ileGökyüzündeki sıralı ışıklar uydulara ait
Başta Tekirdağ ve Malkara dahil olmak üzere ilimizde de gökyüzünde görülen sıralı ışıklar Elon Musk’ın uzaya gönderdiği Starlink uydularına ait olduğu ortaya çıktı.www.seskocaeli.com
Elon muskın uyduları izmitte görülmüş resmini çekmişler
Belki al sat yapmıştır.adam bu aralar çok komik hareketler yapıyor, şirketinin %80 hisse değeri düştü geçen gün. Sadece bir tweet ile
Neden kendini medyada küçük düşürsün ki? Hem de attığı twit kendi şirketinin hisseleri ile alakalıydı daha yüksek olmalıymış falanBelki al sat yapmıştır.