İstediğiniz tasarımı çok açık bir şekilde anlatmanız gerekir agah bey, tadımız kaçıyor sonraBenim için ufak bir imza çalışması yapabilirmisiniz efendim, cevabınız evet ise Jink şeklinde bir yazı şey ettirseniz mutlu oluruz
agah abi bizi discoya götürBenim için ufak bir imza çalışması yapabilirmisiniz efendim, cevabınız evet ise Jink şeklinde bir yazı şey ettirseniz mutlu oluruz
Jink işte yazılı mazılı bişi.. nesini açimm beyefendiİstediğiniz tasarımı çok açık bir şekilde anlatmanız gerekir agah bey, tadımız kaçıyor sonra
nightclup olur mu tosun ?agah abi bizi discoya götür
kadıköy candır eskicinightclup olur mu tosun ?
Pehhh masquerade gidelim 3-5 sap, 3-5 çünki daha üstünü aldırmam içerikadıköy candır eskici
Jink dediğiniz yazı mı yoksa bir kategori mi?Jink işte yazılı mazılı bişi.. nesini açimm beyefendi
.... Jink işte kotogoro bilmem ben yazı işte yazıııJink dediğiniz yazı mı yoksa bir kategori mi?
gel ya ucundan da olsa muhabbet döner nolucak =)@sweetCHIEF abi bende mi gelsem ya , canım çekti. Ama çok oynayamam ha
Geldim geldimgel ya ucundan da olsa muhabbet döner nolucak =)
bayaaa zor bi oyunmuş zaten at bota bakmaGeldim geldim
bayaaa zor bi oyunmuş zaten at bota bakma
O zaman Balçova'dan selamlarİzmir'in en nezih semtinden herkese günaydınlar.(BUCA)