Ankara merkezden 80km arıyorum , vip yok ya.kaç km içinde aradın? vip üyeliğin varmı?
Ya zaten en fazla 50 km buluyor , 50-80 arasında yaşayan yok herhalde@CezaAlp 80km fazla değil mi hacı
Bende de en az 50km de buluyor garip bir sistemYa zaten en fazla 50 km buluyor , 50-80 arasında yaşayan yok herhalde
Yiğenim 80 km nedir nasıl bir yokluk. 80 km dikeylemesine burdan Ukranya demek iyi yine bizden birini bulmuşsunAnkara merkezden 80km arıyorum , vip yok ya.
Bugün yine aradım , buluşacaz inş haftaya
Okulu boş okumak iyi değil , yanında tecrübe gerekli.Günaydınn :)
Tübitaktan aradılar , reddettim , Kadın biraz daha düşünün yarın haber verin dedi. Büyük ihtimal yine reddedecem , çünkü çok dersim var okulu yakabilirim kabul edersem.
Hayırlı olsunBugün yeni kimlik başvurusu yaptım, bir de işe kabul edildim yarın başlıyacağım.
Hayırlı olsun broBugün yeni kimlik başvurusu yaptım, bir de işe kabul edildim yarın başlıyacağım.
hayırlı olsun kimliğe geç başvurmuşsun, ben alalı çok oldu 1 hafta gelme süresi var söylim tabi bu ikamet ettiğin şehire de bağlıBugün yeni kimlik başvurusu yaptım, bir de işe kabul edildim yarın başlıyacağım.
Devlet dairelerin de dolaşmayı pek sevmem, 4,5 ay oldu evleneli daha yeni değiştiriyorum kimliği ikametgahı falan.hayırlı olsun kimliğe geç başvurmuşsun, ben alalı çok oldu 1 hafta gelme süresi var söylim tabi bu ikamet ettiğin şehire de bağlı