neden olmasın tabi tatlım gelirimLemonade demiş ki:@Luckygun
Sayın managerim sali pazarina da benimle gelebilir misin domates biber bakmaya?
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
İstesen de alamıyorsun zaten boşverFromTheOld demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
'Gerisi çöp' dedirtecek kadar ne özelliği var bu telefonun ?Advance demiş ki:Oneplus one kral, gerisi çöp
http://shiftdelete.net/artik-herkes-oneplus-one-alabilecek-54870Advance demiş ki:Bu mesaj FromTheOld rumuzlu uyeden alinti yapildi
İstesen de alamıyorsun zaten boşverFromTheOld demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
'Gerisi çöp' dedirtecek kadar ne özelliği var bu telefonun ?Advance demiş ki:Oneplus one kral, gerisi çöp
Boşa masraf yapmaya gerek yok bencede , yok rami daha üstün, yok işlemcisi şöyle vs. şeyler saçma geliyor oyun için almıyosun , ekranı büyük dokunmatiği iyi olsun yeter.Rebellen demiş ki:bence iphone 4 ve üzeri bir telefonunuz varsa değiştirmek çok gereksiz min iphone 7 lazım biraz bişeyler farketmesi için.
Arkadaşlar arasında da adım böyle kaldıLucky Gun demiş ki:doğrusun kuzenci kardeş
sarkolata demiş ki:sen imzanla belli etmişsin kendini lütfen android telefon alma.
Şu noktada yanlışsın. Apple'ın caydırma politikası var. iPhone 4 kullanan kişi iOS 7 yüklediğinde telefonda kasmalar meydana gelir ve bir süre sonra bıkarsın (etrafımda kaç kişi varsa iPhone'u bıraktı bu sebepten dolayı ya da modeli yükseltti ). Aynı şekilde iOS 8 geldi ve 4S'ler kasmaya başladı. Seneye iOS 9 çıktığında 5'ler kasacak. Bu değişik bir kısırdöngü ama işin gerçeği.CezaAlp demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Boşa masraf yapmaya gerek yok bencede , yok rami daha üstün, yok işlemcisi şöyle vs. şeyler saçma geliyor oyun için almıyosun , ekranı büyük dokunmatiği iyi olsun yeter.Rebellen demiş ki:bence iphone 4 ve üzeri bir telefonunuz varsa değiştirmek çok gereksiz min iphone 7 lazım biraz bişeyler farketmesi için.
Diye düşünüyorum yanlışmıyım ağalar
bro ios 8 le 4sler kasıyor da ios 6 yım ben daha sıkıntı yok bnm için Zaten güncelledikçe kasıyorsan bırak telefon yükseltmeyi markadan soğurum. Zaten telefon sonuçta bu çok abartmamak lazım ha 5s ha s5 ufacık farklar var arasında verdikleri özellikl olarak şuan. Telofan teknolojisi 3 yıldır falan sabit gidiyor nerdeyse iphone 7 bile tatmin etmeyebilir bekleyip görecez. Hologram tarzı bişey gelirse direk alırım ben.Wax Whine demiş ki:Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şu noktada yanlışsın. Apple'ın caydırma politikası var. iPhone 4 kullanan kişi iOS 7 yüklediğinde telefonda kasmalar meydana gelir ve bir süre sonra bıkarsın (etrafımda kaç kişi varsa iPhone'u bıraktı bu sebepten dolayı ya da modeli yükseltti ). Aynı şekilde iOS 8 geldi ve 4S'ler kasmaya başladı. Seneye iOS 9 çıktığında 5'ler kasacak. Bu değişik bir kısırdöngü ama işin gerçeği.CezaAlp demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Diye düşünüyorum yanlışmıyım ağalar
Bu arada fiyatları bilmiyorum ama 1 ay sonra iPhone 6 fiyatları normal seviyesine düşmüş olacak. Açıkçası 6+ almak için bekliyorum. Düşmezse almam da gerçi 5'te kasma yok aksine son güncelleme ile kasan arama segmenti stabil hale geldi
Kendi imzam değil , değiştirecemsarkolata demiş ki:sen imzanla belli etmişsin kendini lütfen android telefon alma.
Güldürdünsarkolata demiş ki:
O hologram iPhone 4'te geliyordu güyaRebellen demiş ki:bro ios 8 le 4sler kasıyor da ios 6 yım ben daha sıkıntı yok bnm için Zaten güncelledikçe kasıyorsan bırak telefon yükseltmeyi markadan soğurum. Zaten telefon sonuçta bu çok abartmamak lazım ha 5s ha s5 ufacık farklar var arasında verdikleri özellikl olarak şuan. Telofan teknolojisi 3 yıldır falan sabit gidiyor nerdeyse iphone 7 bile tatmin etmeyebilir bekleyip görecez. Hologram tarzı bişey gelirse direk alırım ben.