Bu bot isro için olan sürümü.Ben en son sürümü indirdim fakat yeni versiyon hatası veriyor çözümü bilen varmıdır ?
Bu bot isro için olan sürümü.Ben en son sürümü indirdim fakat yeni versiyon hatası veriyor çözümü bilen varmıdır ?
Resmi sitesinde ki son sürümü bu. Sen bunu hangi oyunda kullanacaksın resmi isro mu yoksa private server mi?Ben en son sürümü indirdim fakat yeni versiyon hatası veriyor çözümü bilen varmıdır ?
Return’dan kaynaklı olabilir tam hatırlamıyorum ama birini görmüyordu sanırım ya silkle alınan veya başlangıçta verileni.''back to town'' hp ve mp pot amount< ayarını yapmama rağmen dönmüyor neden olabilir neyi yanlış yapıyorum acaba?
Aynı anda ikiden fazla girmeyi denerseniz oyun IP ban atar. 2 çar girdikten sonra diğer 2sini sokun.Çok iyi olur bee
bi de ben eskiden çok eskiden mbot kullanırken hiç sorun yaşamıyodum da bu meret zor giriyo ya.
2den fazla açtırmıyo, girerken kapanma hatası falan veriyo bi de. pek ısınamadım sbota
Çok iyi olur bee
bi de ben eskiden çok eskiden mbot kullanırken hiç sorun yaşamıyodum da bu meret zor giriyo ya.
2den fazla açtırmıyo, girerken kapanma hatası falan veriyo bi de. pek ısınamadım sbota
ip ban atmışlar demekki, birdaha yine aynı anda 2den fazla çar girersen tekrar böyle olur o yüzden sırayla girdirmekte fayda var.çözümü buldum: modem reslemek
Recast if all buffs over seçeneğini işaretledin mi?switch'i aktif yaptığım zaman üstte söylediğim sorun oluyor ama aktif yapmazsam cleric skillerini basmıyor ne yapıcam
Yanlış itemi seçmiş olabilirsin veya petle topla ve karakterle topla ayarları var ona dikkat et.envanterim dimension hall şeyleriyle doluyor. items tan seçip dont pick yaptım ama hala envanterim bunlarla doluyor yıldım ne yapmam lazım