http://prntscr.com/2lq2nqHeartless demiş ki:tanrı bizi tr'de bot prelerden ve lee sin oyuncularından korusun amin
(qapaq)Pikachu demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
http://prntscr.com/2lq2nqHeartless demiş ki:tanrı bizi tr'de bot prelerden ve lee sin oyuncularından korusun amin
AD Lee Sin = Free Win, oynayabilene
sarkolata demiş ki:Biri streamde ad lee sin oynarsa, içeri girip, w açıp autoattack yapıyor BİR ALLAHIN KULU IGNITE, CC ATMIYOR, autoattacka bırakıp afk kalıp penta alıyor. Ben ad lee ile içeri giriyorum, leona flash q ulti e, warwick ult, jinx e, malzahar ult, vi DARP VE PARÇALA KES AT op skill.
Ben iyi bir laner olmadığımı söyleyerek söylüyorum tr plat eloda lane kaybetmiyorum %99 ihtimalle, ne zaman pushlayacaklarını ne zaman freezeleyeceklerini bilmiyorlar kule altı cs almayı hiçbiri beceremiyor bakın burda elo yükseldikçe skillshot tutturmak 0/4 gitmek falan değil takımına yaptığın yarar görev önemli sen 0/4 olursun sit yersin ama gidip 0/4 olduktan sonra hala dmg kasmazsın. oyuna ilk 10 dk bağlanamazsın karşıdaki jungler ancient golem aldıktan sonra oyuna başladığında brutalizer rushlamazsın.Rebellen demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
cidden soruyorm sana bro bu soruyu platte iken troll ya da asırı besleyen min 0 4 falan giden oluyormuydu?sarkolata demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
trnin platında olduğum kanseri westte silverda olmuyorumHeartless demiş ki:platta kanser oluyorsan bizim olduğumuz ne gümüşte
Vallaha ben fightlara adc gibi en geriden giriyorum, adc yada apc Qyu yiyene kadar girmiyorum fazla. Tuttuktan sonrada tek atıp çıkıyorumsarkolata demiş ki:Biri streamde ad lee sin oynarsa, içeri girip, w açıp autoattack yapıyor BİR ALLAHIN KULU IGNITE, CC ATMIYOR, autoattacka bırakıp afk kalıp penta alıyor. Ben ad lee ile içeri giriyorum, leona flash q ulti e, warwick ult, jinx e, malzahar ult, vi DARP VE PARÇALA KES AT op skill.
plat buysa hiç kasmıyım boşa bu nedir ya Diamonda kadar troll o zaman yuh yasarkolata demiş ki:Runchy: bot pre
sarko carry: slm
Runchy: utri ile
sarko carry: top
ChivaSReqaL20: top bende
sarko carry: ok jungle giderim o zaman
ChivaSReqaL20: ne alcan
ChivaSReqaL20: jungle
VaktiLaL: jung bana sal
sarko carry: lee
VaktiLaL: mid oynayasım yok yaşar
VaktiLaL: sarko bana sal
VaktiLaL: jung
sarko carry: ok mid oynarim
VaktiLaL: feedlemicen
VaktiLaL: deme
ChivaSReqaL20: enes,
ChivaSReqaL20: bi singed
ChivaSReqaL20: almadınya
-- lee mid lockladim --
VaktiLaL: la napam singedi
VaktiLaL: takas için singed mi alcam
VaktiLaL: rün sayfası lazım
VaktiLaL: skype girelimmi
VaktiLaL: ?
VaktiLaL: elise alma
VaktiLaL: ya
VaktiLaL: off
VaktiLaL: off
ChivaSReqaL20: mid leesn
ChivaSReqaL20: bravo
ChivaSReqaL20: tecevuz
VaktiLaL: suikastcı cok oldu mecbur rammus
ChivaSReqaL20: lee
ChivaSReqaL20: bılerekmı alıonx
ChivaSReqaL20: boyle
sarko carry: bilerek aldim feedleyecem yaw
artık adam diamond olmuş en azından oyun bilgisi vs vardır diye düşünüyorum ve trolleyen birinin diamond olamayacağını düşünüyorum.sarkolata demiş ki:diamondda yok sanıyosun? Xde
gözümüzde büyüttük herhalde plattır iyi oynar falan. Önceden golda öyle diyorduk orası ayrı.Advance demiş ki:@Rebellen
Tr'de platı ne sanıyorsun ki zaten?
- Resim Silinmiş.Pikachu demiş ki:AD Lee gerçekten op, adc tekleme keyfi paha biçilemez http://prntscr.com/2lumsz