Takımı
Galatasaray
Sağlamıktan kasıt güvenlilik falan gibiyse her zaman caitlyn ve ezreal. Şöyle SAĞLAM vuran dersen en güzel snowball olan draven. Diğer op ve çok vuran adcler arasında lucian ve jinx olabilir.

Takımı
Galatasaray
götünüze giyecek donunuz yok eloboost yaptirin allah belanızı versin emi anneniz ölsün
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
götünüze giyecek donunuz yok eloboost yaptirin allah belanızı versin emi anneniz ölsün
- Resim Silinmiş.
epic fail ya sana sorduğum sorunun cevabını son 2 resimde gösterdin bana. summer4:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ya biri laf der feedlersin inadına trollsündür feedlersin de hiçbir şey demeden niye bilerek ölürsün ya kafayı yiyorm ranked oyunda bir de. o kadar uyardık bi de 15 death nedir ya 3 15 hepsi bilerek:SS

Takımı
Seçiniz...
Maç kazanınca 13 kaybedince 20 lp giderse nasıl lig atlayabilirim ? Elohell bu mudur?

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Maç kazanınca 13 kaybedince 20 lp giderse nasıl lig atlayabilirim ? Elohell bu mudur?
welcome to ELOHELL :twisted: [horny21

Tauriel

Öğretiyorum
Ben oyunu bir süre bıkratım.Bir süre zaten bahane oldu ygs sınavım var.
Bıktım trollüyenlerden bazıları bronzu bile hak etmiyor.Ben iyi oynamıyorum tamam ama feedlemiyorum adam lanede üsütnlük kurunca abanıyorum hp pot a kule altı farm yapıyorum.Lanenin oratasına bile gitmiyorum adam yoksa bile.
Bu kadar kolay stratejiyi bile düşünen yok.

Yukarı Alt