İlk olarak 1 sorum olacak gold 3 den bu yana üstüste 10 maç kazandım hala gitti gold2 ye attı saka gibi değil mi? 2 lig atması gerekmezmiydi?
Ayrıca abi bu master yi nedir ya.adam master main daha kaybetmedim dedi 6 mac almıs masterla basta laf dediler adama baya ben master nedir abi dedim sadece :) Adam bir oynadı ama bir gaza gelmiş sorma daha komik tarafı jungle kesiyorum bi bakıyorum üçte 3 4 te 4 bi baktım adam 23 e 4 izledima adamı mundoyu 4 sn de falan aldı resmen saka gibi ya. Ne yapmıslar bu masterı böyle. Hiç küçümsenecek bir hero değil gerçekten.

Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
İlk olarak 1 sorum olacak gold 3 den bu yana üstüste 10 maç kazandım hala gitti gold2 ye attı saka gibi değil mi? 2 lig atması gerekmezmiydi?
Ayrıca abi bu master yi nedir ya.adam master main daha kaybetmedim dedi 6 mac almıs masterla basta laf dediler adama baya ben master nedir abi dedim sadece :) Adam bir oynadı ama bir gaza gelmiş sorma daha komik tarafı jungle kesiyorum bi bakıyorum üçte 3 4 te 4 bi baktım adam 23 e 4 izledima adamı mundoyu 4 sn de falan aldı resmen saka gibi ya. Ne yapmıslar bu masterı böyle. Hiç küçümsenecek bir hero değil gerçekten.
2 küme atlama durumu ise çok nadir olmaktadır. Şöyle bir örnekle durumu anlatmak isterim: Dereceli bir oyuna girdiğinde, eskiden Elo denen eşleştirme derecene uygun rakiplerle ve takım arkadaşlarıyla eşleştirilirsin. Eşleştirme derecen, bulunduğun ligdeki diğer oyuncularınkiyle aşağı yukarı eşit olduğu farz edilir. Eşleştirme derecen bir sebepten dolayı Lig genelinden düşükse, 1. Küme Serisine yaklaştıkça Lig Puanı’nı daha yavaş kazanmaya başlarsın. Eşleştirme derecen özellikle düşükse, kazandığın oyunlardan sıfır Lig Puanı alman bile mümkündür.

Çok benzer olarak nadir durumlarda eğer eşleştirme derecen(MMR) bir sebepten dolayı kümendeki diğer oyunculara göre çok yüksekse, terfi maçlarını kazandığında 2 küme birden atlayabilirsin.

Başka bir sorun olursa lütfen bana iletmekten çekinme.

Adalet Meydanları'nda görüşmek üzere!

Jhonnie
Riot Games Oyuncu Destek

Şubat 21, 2013 02:11

Takımı
Seçiniz...
Arkadaşlar launchere çift tıklıyorum lol ikonu geliyor daha sonra açılmıyor.Şu lanet sorunun çözümünü bilen var mı?

Uyumluluk sorunu gidermeye tıkla ilk seferinde gene bekletebiliyor ama açılıyor sonunda

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Rebellen demiş ki:
2 küme atlama durumu ise çok nadir olmaktadır. Şöyle bir örnekle durumu anlatmak isterim: Dereceli bir oyuna girdiğinde, eskiden Elo denen eşleştirme derecene uygun rakiplerle ve takım arkadaşlarıyla eşleştirilirsin. Eşleştirme derecen, bulunduğun ligdeki diğer oyuncularınkiyle aşağı yukarı eşit olduğu farz edilir. Eşleştirme derecen bir sebepten dolayı Lig genelinden düşükse, 1. Küme Serisine yaklaştıkça Lig Puanı’nı daha yavaş kazanmaya başlarsın. Eşleştirme derecen özellikle düşükse, kazandığın oyunlardan sıfır Lig Puanı alman bile mümkündür.

Çok benzer olarak nadir durumlarda eğer eşleştirme derecen(MMR) bir sebepten dolayı kümendeki diğer oyunculara göre çok yüksekse, terfi maçlarını kazandığında 2 küme birden atlayabilirsin.

Başka bir sorun olursa lütfen bana iletmekten çekinme.

Adalet Meydanları'nda görüşmek üzere!

Jhonnie
Riot Games Oyuncu Destek

Şubat 21, 2013 02:11
anlaşılan mmr ım herkesten yüksek olmadığı için atlamadım ortalama 3. pick başlıyordum :(

Abi zaten nasıl bir saçmalık varsa son oyunda fp silver 1 di plat 5 adam 2. pick böyle bir saçmalık varmı ya.

Doma$no

Plat5 teki adamın elosu silverdaki adam kadar olabilir çünkü ne kadar kaybederse kaybetsin plat5ten altına düşme yok :mrgreen:

Advance

Bu mesaj peihai rumuzlu uyeden alinti yapildi
peihai demiş ki:
Plat5 teki adamın elosu silverdaki adam kadar olabilir çünkü ne kadar kaybederse kaybetsin plat5ten altına düşme yok :mrgreen:
Artık var.

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
peihai demiş ki:
Artık var.
Ve ben bunu çok acı bir şekilde öğrendim. :mrgreen: Neyse ki sonra tekrar çıktım. 8)

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Advance demiş ki:
peihai demiş ki:
Artık var.
detay plz :confused1:
Artık küme 5 den aşağıya düşülüyor. :mrgreen:

Takımı
Galatasaray
peihai demiş ki:
aynen artık var mesela ben plat 5ten golda düşücem yakında :D

Advance demiş ki:
peihai demiş ki:
Artık var.
varsa nasıl oluyor bu iş plat 5 nasıl silver 1 den düşük olabiliyor?

Advance

Rebellen demiş ki:
Advance demiş ki:
peihai demiş ki:
Artık var.
varsa nasıl oluyor bu iş plat 5 nasıl silver 1 den düşük olabiliyor?
Silver 1deki adam yüksektir?

@Advance
baya yüksekmiş demekki hyr bi de o kadar yüksek olsa silver 1 de ne işi var demekki bronz falan başlamış sürekli yenerek gelmiş :D

Yukarı Alt