Takımı
Besiktas
@Egoist
darius'a vahşi hydra çıkma bro zaten seri vurmuyor can çalmada işe yaramıyor eğer fazla ap yoksa malm yerine üçlü kuvvet çık hatta tek saldırı itemin o olsun gerisini defansif ayarla :)

Takımı
Galatasaray
Şimdi bro dayı baba sen darius mainsin ben hayatımda 2 kere falan oynadım ama, şunları diyim sana,
Pasifi magic dmg vurur ama ad ratio alır, ap runle girmesi ise yaramaz,
Ultisi ad ratio alip true dmg vurur yani hydra alirsan zbamladiginda daha rahat teq atarsın,
Q w skilleri de ad ile ratiolanir yani gidip ebedi kas demiyorum ama hydra alinabilir laneine bagli olarak
Bu arada main spelli de ghosttur koşa koşa zbamlarsın :)))
Sizlere tavsiyem, soyle bir build yapabilirsiniz, gunatesi, hydra, randuin - lanede ilerdeyseniz hırpalayan. En onemli tavsiyem de darius oynamayın. Bir de 20 farm = 1 kill, farm yapın.

Başlarda iyi olsak da botta early de ashenin kayle'yi feedlemesiyle laneler gitmişti. Ama çok iyi dayandık latede annie full warmog çıkarak trolledi, sonra yetmedi full tank çıkmaya çalıştı. Bende sürekli backdoor atıp inhi aldım (3-4 defa) ama tek başıma işe yaramayınca daha doğrusu kimse lafımı ziklemeyince, koyverdim bende. İtemlerime aldırış etmeyin (latede inhileri seri alabilmek için dizdim)
Ne olursa olsun şimdiye kadar oynadığım en uzun oyundu. 8O

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Phaldor demiş ki:
niye bronzum bence ilk önce bunu sormalı
Ben önce sordum sonra durdum bir düşündüm ben bu ligten düştüysem geri çıkmalıyım. Taktik geliştir ve back to silver. :muck:

Bu mesaj Ben de rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben de demiş ki:
Başlarda iyi olsak da botta early de ashenin kayle'yi feedlemesiyle laneler gitmişti. Ama çok iyi dayandık latede annie full warmog çıkarak trolledi, sonra yetmedi full tank çıkmaya çalıştı. Bende sürekli backdoor atıp inhi aldım (3-4 defa) ama tek başıma işe yaramayınca daha doğrusu kimse lafımı ziklemeyince, koyverdim bende. İtemlerime aldırış etmeyin (latede inhileri seri alabilmek için dizdim)
Ne olursa olsun şimdiye kadar oynadığım en uzun oyundu. 8O
E senin bd yapmak için dizdiğin o itemler tflerde çöp kalıp bir iş yapmamana dolayısıyla tf vermenize sebep olmadı mı?

Takımı
Besiktas
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Şimdi bro dayı baba sen darius mainsin ben hayatımda 2 kere falan oynadım ama, şunları diyim sana,
Pasifi magic dmg vurur ama ad ratio alır, ap runle girmesi ise yaramaz,
Ultisi ad ratio alip true dmg vurur yani hydra alirsan zbamladiginda daha rahat teq atarsın,
Q w skilleri de ad ile ratiolanir yani gidip ebedi kas demiyorum ama hydra alinabilir laneine bagli olarak
Bu arada main spelli de ghosttur koşa koşa zbamlarsın :)))
Sizlere tavsiyem, soyle bir build yapabilirsiniz, gunatesi, hydra, randuin - lanede ilerdeyseniz hırpalayan. En onemli tavsiyem de darius oynamayın. Bir de 20 farm = 1 kill, farm yapın.
darius'u karşıda tank oldukça alıyorum adam armor çıkınca hydra kasmak gereksiz para kaybına yol açıyor armor pen yoksa zaten adamıda öldüremiyorsun rün konusunda işin şakası zaten o.
spell'i sadece ulti için ghost alırsan hiç bir işe yaramıyor kaçma mekaniği olan bir karakter değil çok çabukta lane pushluyor gank yediğin zaman ya ikisini alacaksın yada kaçacaksın onun için flash şart ayrıca tf başlatmadan önce flash + e ile 2-3 kişiyi araya alabiliyorsun.

Bana kalırsa hearthless şu konuda haklı life steal olmadığı zaman hydranın ne anlamı var. Dariusa çıkılması gereken build şu malmortius muazzam ad ve büyü direnci ve pasifi(bana göre her solo ad herosuna hemen hemen alınması lazım. Randuin(tanklık için core). Günateşi(gayet iyi pasifi ve kendisi özellikle melee tanklar için şart araya girdiğiniz için herkese birden iyi damage veriyorsunuz bu itemle. Karabalta ya da son fısıltı olabilir duruma göre ama karabalta daha uygun diye düşünüyorum true damage a daha çok ad katkısı olacaktır. 1 de donmuş balyoz çıkılabilir bana göre hem 700 can gayet iyi 30 ad bu da offtank için iyi ve ult ye 21 true damage geliyor slow effect darinin olmazsa olmazı adam yakalamak adc ayıklamak vs için. Bunlar aklımdakiler flash ve ya ghost size kalmış bir şey ben olsam ghost alırdım ama. Darinin kaçısı olmadığından gerekli diye düşünüyorum ve adam yakalarken de iyi oluyor.

seskes

YHA HACI ABILER CEKTIĞINIZ ITEMLERI NIE SADECE TEK YÖNLÜ ADAM KESMEK İCİN DÜŞÜNÜYORSUNUZ Kİ, HYDRA AYRICA ÇOK GÜZEL LANEDE PUSHLAR

Phaldor demiş ki:
YHA HACI ABILER CEKTIĞINIZ ITEMLERI NIE SADECE TEK YÖNLÜ ADAM KESMEK İCİN DÜŞÜNÜYORSUNUZ Kİ, HYDRA AYRICA ÇOK GÜZEL LANEDE PUSHLAR
bşka npr brz anltsna x)

Phaldor demiş ki:
Tek yönlü adam kesmek?? Dediğim itemlerin tek yönlü adam kesmekle ilgili değil ki. Malmortius ad mr, randuin core zaten, günateşi armor magic damage, karabalta ad zırh delme, donmuş balyoz can ad ayrıca slowu var dedim sadece :) Lane pushlar da tek yönlü amaç o zaman hydra da :) q yeterli pushlamayı yapıyor bence.

Yukarı Alt