Takımı
Galatasaray
Ayrıca tard, idiot, braindead, moron, french de küfurler arasında.

Bir şey daha sormak istiyorum, ülke değiştirince dereceli sıfırlanıyor mu yoksa aynı mı kalıyor bulunduğumuz küme ile beraber.

Mopneet

Bulunduğun server'daki MMR'ın geçiş yaptığın server'da hangi lige denk geliyorsa oraya yerleştiriliyorsun.

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj WhatAPity rumuzlu uyeden alinti yapildi
WhatAPity demiş ki:
Bir şey daha sormak istiyorum, ülke değiştirince dereceli sıfırlanıyor mu yoksa aynı mı kalıyor bulunduğumuz küme ile beraber.
TRde oyunları bitirdiysen TRden euw geçince 1 oyun oynatıyor sana ona göre yerleştiriyor yani senin mmrda oyuncularla oynuyorsun.Sıfırlanmıyor dereceli diye biliyorum

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Çok iyi ya bozgun yemişiz ama oyundan çıktığım için ceza yok. Champ seçiminde ise bağlantı gidiyor ve lp götürüyor. Ne şimdi bu anlamadım uyku sersemi miyim :lol:

Takımı
Galatasaray
Crusade demiş ki:
AP olmayan takıma ruh gömlegi cikan renekton sonra oyunu niye çevirdiler hey allahım sen bana sabır ver
- Resim Silinmiş.
Q atıosn 500 can dolduruo bence alınmalı hem bekleme süresinde azalma ve can da verio yani süper bir eşya glandal doğru bir seçim

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Crusade demiş ki:
AP olmayan takıma ruh gömlegi cikan renekton sonra oyunu niye çevirdiler hey allahım sen bana sabır ver
- Resim Silinmiş.
Q atıosn 500 can dolduruo bence alınmalı hem bekleme süresinde azalma ve can da verio yani süper bir eşya glandal doğru bir seçim
Bu kadar kasmis bir adc varken randuin cikmamisken yanlis bir secim bence.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Aynen ya onu simdi gordum bende lux kesinlikle void cikmaliydi.mr olmayan adam yok karsida nerdeyse :)

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Yukarı Alt