Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
çocuk kafayı yemiş bildiğin ww de az cakal değil yani ks için bekliyor :DD

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
şunların birleştiği bir video yapıcam ama, şimdilik öyle bir denemek için koydum bitane.

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
şunların birleştiği bir video yapıcam ama, şimdilik öyle bir denemek için koydum bitane.
en baştaki e yi artislik olsun diyemi bastın :mrgreen: Wow dedirtti ama hareket :thumbsup:

Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
sarkolata demiş ki:
en baştaki e yi artislik olsun diyemi bastın :mrgreen: Wow dedirtti ama hareket :thumbsup:

Flay flash hook'un mantığı o zaten.

Önce e atıyorsun ki q'da animation cancelling oluyor. Sonra direk atıp çekebiliyorsun herifi. Yani thresh sallıyor önce kancasını, sonra atıyor ya, flash attıktan sonra sallarsan adam anlar ve kaçar. O yüzden önce sallayıp kancayı atıyorsun gibi düşün.

Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
sarkolata demiş ki:

Flay flash hook'un mantığı o zaten.

Önce e atıyorsun ki q'da animation cancelling oluyor. Sonra direk atıp çekebiliyorsun herifi. Yani thresh sallıyor önce kancasını, sonra atıyor ya, flash attıktan sonra sallarsan adam anlar ve kaçar. O yüzden önce sallayıp kancayı atıyorsun gibi düşün.
gayet mantıklı eyv bro :beer:
Bu arada kata w atmış adam senin günateşi damage ınla ölmüş :mrgreen:

Heartless la yarışıyoruz kafa kafaya.
Artık son durum bu block listem doldu geliyor feederlar 2 0 gidiyordum reneke karsı 0 gang le kule altı dive bile yemiştim 3 4 defa geldi seju. Sonra kata 10 kill zedden 0 ss bot 0 ward gitti oyun.
[/url][/img]

Bu da tr nin yüzsüzlüğü diyorum skorlara bakın report jax ama :mrgreen:

Takımı
Galatasaray
@up

Yok thresh top oynuyordum o oyun, bloodthirsterım falan vardı e nin pasifiyle o kadar dmgı bir auto ile vuruyorum katarinanın w değmemiş bile olabilir

seskes

tr serverında oyunlar genellikle bot lane de kaybediliyor siz siz olun premade giriyorsanız, premadenizi bot lane e yada jungle a koyun ( tabi iyi sitleyebilecekse) bu da bi ipucudur XD

Takımı
Galatasaray
Trde kimin önde olduğu falan farketmiyor throwlayan takım kaybediyor son 50 oyunumun hepsi de birer örnektir

Thaldrin iyi feedledi :) Adam aşırı agresif ama early de jaxle aşırı agresif olursan hele kha ya böyle olur :)

Yukarı Alt