Takımı
Seçiniz...
Son zamanlarda adclerde bariyer yerine şifa görüyorum, ne kadar doğru sizce ?(gördüğüm lig bronze silver değil)

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Son zamanlarda adclerde bariyer yerine şifa görüyorum, ne kadar doğru sizce ?(gördüğüm lig bronze silver değil)

http://www.lolking.net/summoner/na/20132258#matches
http://www.lolking.net/summoner/na/49779436#matches

Şu ikisini bırakıp kaçayım.
Şey neden ki :mrgreen: Ya bu iki adam duru görü alsa yine alırım sorgulamadan ama bunca zaman bariyer yanlış mıymış yani her şey yalan mıydı ? :mrgreen:

Takımı
Galatasaray
healın verdiği can; bariyerin verdiği kalkandan daha fazla oluyor levella yani scale'i daha yüksek. Ayrıca heal 2 saniyeliğine hız verip üzerindeki heal azaltma efektlerini siliyor. Yine çok acayip burst complara karşı bariyer alınabilir belki ama heal her anlamda daha iyi.

Ls rünlerini nerfledikten sonra iyi gider diye düşünmüşler ama fazla olmuş gibi.Nerf gelir yakında

Takımı
Besiktas
heal cidden çok etkili olmuş özellikle nasus renekton için ultideyken tutuştur falan etki etmiyor bot'ta supla adc alındaca çok rahat çıkıyorlar aradan

Takımı
Galatasaray
LunarSmile demiş ki:
heal cidden çok etkili olmuş özellikle nasus renekton için ultideyken tutuştur falan etki etmiyor bot'ta supla adc alındaca çok rahat çıkıyorlar aradan
Aqlıyorum

Takımı
Galatasaray
Daha once de aciklamistim ama sonra ya qnq troller qelio liq atlayamiyoruz diyosunuz igniteın verdigi HEAL reductiondır nasus ve renekton veya lulu ulti bastiginda Bonus HP kazanir bir heal degildir ve ignite ile counterlanmaz. O senin dedigin volide olur pasifin popladiginda ignite yersen %30 hp dolduruyor sanirim voli o %15e iner ama heal basarsan igniteın heal reduction özelliğini siliyor ve %30 can doldurabilirsin. Tabi bu her saniye saniye oldugu için 1 saniyelik healı counterlasa 27.5%maxhp doldurursun.

Senin mantiğina göre ruh gömleği alan renektonun ultisinin %20 fazla hp vermesi lazim XD

Yukarı Alt