Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Rookie rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rookie demiş ki:
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Beyler bu wriglenin fenerini almadan önce kestiğimiz orman canavarları eşyayı aldıktan sonrada yüklerde gözükmüyor muydu ? Bugün updateden sonra bir oyunda aldım wrigle 'ı o kadar almadan önce canavar kestim ormanda, aldıktan sonra yük 0 gözüküyordu.Önceden eşyayı almadan önce kestiğimiz canavarlar eşyayı aldıktan sonra wrigle'de yük olarak gözüküyordu diye hatırlıyorum.
Wriggle almadan önce kestiklerin de yük olarak gözüküyor diye biliyorum
Bu son bakımdan sonra olmadı bende ona şaşırdım bug falan mı oldu anlamadım gerçi 2 el arka arkaya oynadım ikisinde de sıfırdan başladı eşyayı alınca yani büyük ihtimal eşyayı aldıktan sonra yüklenmeye başlayacak bundan sonra.

Takımı
Galatasaray
AVCI palası varken kestiklerin saymaz mardredin pencesini aldıktan sonra sayar

Advance
+1
avcı palasında başlıyor ben bazen cunku direk 1.5k yapıp alıyorum ve 15 20 yük birikmiş oluyor.

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
Advance
+1
avcı palasında başlıyor ben bazen cunku direk 1.5k yapıp alıyorum ve 15 20 yük birikmiş oluyor.
tricky2g udyr ile 400 yapip back atip o 400lük şeyi aldıktan sonra kasıyor direk avcı palasıyla olmuyo diye biliyorum izlediğim kadarıyla öyle yani

Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
Advance
+1
tricky2g udyr ile 400 yapip back atip o 400lük şeyi aldıktan sonra kasıyor direk avcı palasıyla olmuyo diye biliyorum izlediğim kadarıyla öyle yani
O jungle'ı daha seri dönmek için alıyor diye biliyorum

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
AVCI palası varken kestiklerin saymaz mardredin pencesini aldıktan sonra sayar
"Wriggle's Lantern automatically transforms into this item upon collecting 30 stacks by killing large monsters. The counter begins upon purchasing Hunter's Machete."
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Feral_Flare
Yi ile yeni hesap kasarken oyle olmuyor diye biliyordum, bilgilendirme icin tesekkurler support kardeş

@Crusade
ensar vermiş linki zaten ben de en az 10 kere yaptığım için kesin olarak diyorum avcı palasından beri sayıyor.

adc birazcık işi bilince ben xd

hea bi de ibram çok op çar xd

ps: 25 dklık oyunda jax 15 dk afkydı

Yukarı Alt