Herhalde?Lemonade demiş ki:
Bende ekli olan çakma heralde
Advance demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Herhalde?Lemonade demiş ki:
Bende ekli olan çakma heralde
ÇıkıyorLeft Behind demiş ki:kutudan pulsefire ezreal yada ruh bekçisi udyr çıkıyor mu acaba?
EUW candır ama bazısı taşınmıyor bea 3 kez silver2 serisinden düştüm 4.de çıkabildim..(Gold5 üyeliği geçirdim silver5ten başladim hayirlisi artik road to gold)Tauriel demiş ki:Abi Türkiye deki oyunculuk beş para etmez kimse altınım platım diye sevinmesin yenim ediyorum Tr de gold 1 bir maç yaptım Euw deki normal oyunda karışık gelen playerlardan bile troll bencil oynuyorlar.Tr Plat : Euw Silver adam feedleme diyorum 20 kill aldım ne feedlmesi diyor (20 - 21 -2 oynuyan bir fizz ) Fizz zaten tek q kill alıyor allahım çok sinirlendim ya.
BaşarılıCrusade demiş ki:Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi
EUW candır ama bazısı taşınmıyor bea 3 kez silver2 serisinden düştüm 4.de çıkabildim..(Gold5 üyeliği geçirdim silver5ten başladim hayirlisi artik road to gold)Tauriel demiş ki:Abi Türkiye deki oyunculuk beş para etmez kimse altınım platım diye sevinmesin yenim ediyorum Tr de gold 1 bir maç yaptım Euw deki normal oyunda karışık gelen playerlardan bile troll bencil oynuyorlar.Tr Plat : Euw Silver adam feedleme diyorum 20 kill aldım ne feedlmesi diyor (20 - 21 -2 oynuyan bir fizz ) Fizz zaten tek q kill alıyor allahım çok sinirlendim ya.
PS:Beyler niye trise youmu gitmiyor ben her oyun aliyorum crit için
Her gördüğümde gülüyom laseskes demiş ki:
Aslına bakarsan gayet de etkili bir adc. Alışman lazım birazLeft Behind demiş ki:lucian o kadarda etkili adc değilmiş. boşuna para verdiğimi anladım.