Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
Uğursuz korkular ranked ın sırrını çözen tüyo verebilecek hangi champler alınmalıdır bilgisi olan varmıdır gümüş 1 den yukarı çıkamadık ya :D
saglam kanser

Advance

Rebellen demiş ki:
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Rebellen demiş ki:
Uğursuz korkular ranked ın sırrını çözen tüyo verebilecek hangi champler alınmalıdır bilgisi olan varmıdır gümüş 1 den yukarı çıkamadık ya :D
Maokai iyi onu farkettim geçen ellerden rengar da iyi olabiliyor fakat o haritanın mantığı nedir jungle olmalımıdır o konu hakkında bilgi verebilirsen iyi olur
2 top 1 bot
Maokai, leona, braum tarzı cc bol ve aynı zamanda ek hasarı olan karakterler + pantheon, jax, ww vs tarzı bruiser yukarı
jarvan tarzı fighter(full ad tarzı kasacak) aşağı giderek neredeyse yenilmedik hiç.

@Advancensar
Teşekkürler.

Bu arada lolskillde kayle skill skoruma göre Tr 74. süyüm fakat o ilk 75 lik listede niye yokum demin girdim 74.lüğe acaba geç mi yansıyor o listeye bilen varmı?

Takımı
Galatasaray
ocak ayının ortalarına doğru olmasını bekliyoruz tabi kesin tarih yok.

Takımı
Besiktas
Ama ama bana açıklama vakti bırakmıyorsunuz lanet olasıca uydunet sürekli kesilip duruyor ne zaman bilinçli afk kaldığımı gördünüz diyemiyorum.İlk uyarımı aldım hesabıma geçmiş olsun

Advance

Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rewind demiş ki:
Ama ama bana açıklama vakti bırakmıyorsunuz lanet olasıca uydunet sürekli kesilip duruyor ne zaman bilinçli afk kaldığımı gördünüz diyemiyorum.İlk uyarımı aldım hesabıma geçmiş olsun
Ben de uydunet kullanıyorum sorun yaşamıyorum, hangi paketi kullanıyorsun?

Takımı
Besiktas
hd yayın + 10 mb/s internet 49 lira falan ödüyorum 2-3 aydır 100 ping'ten aşşağı düşmüyor adam akıllı son 1-2 gündürde 25 dakika aralıkla internet kesilip tekrar geliyor

Rewind demiş ki:
hd yayın + 10 mb/s internet 49 lira falan ödüyorum 2-3 aydır 100 ping'ten aşşağı düşmüyor adam akıllı son 1-2 gündürde 25 dakika aralıkla internet kesilip tekrar geliyor
modemi yan yatırmayı denedin mi

Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
cukulata demiş ki:
Rewind demiş ki:
modemi yan yatırmayı denedin mi
:lol: :lol:

Yukarı Alt