saglam kanserAdvance demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:Uğursuz korkular ranked ın sırrını çözen tüyo verebilecek hangi champler alınmalıdır bilgisi olan varmıdır gümüş 1 den yukarı çıkamadık ya![]()
![]()
2 top 1 botRebellen demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maokai iyi onu farkettim geçen ellerden rengar da iyi olabiliyor fakat o haritanın mantığı nedir jungle olmalımıdır o konu hakkında bilgi verebilirsen iyi olurAdvance demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:Uğursuz korkular ranked ın sırrını çözen tüyo verebilecek hangi champler alınmalıdır bilgisi olan varmıdır gümüş 1 den yukarı çıkamadık ya![]()
![]()
ARBİMİİİLemonade demiş ki:corki die bi hero kesfettim tek atıyo
Ben de uydunet kullanıyorum sorun yaşamıyorum, hangi paketi kullanıyorsun?Rewind demiş ki:Ama ama bana açıklama vakti bırakmıyorsunuz lanet olasıca uydunet sürekli kesilip duruyor ne zaman bilinçli afk kaldığımı gördünüz diyemiyorum.İlk uyarımı aldım hesabıma geçmiş olsun
![]()
modemi yan yatırmayı denedin miRewind demiş ki:hd yayın + 10 mb/s internet 49 lira falan ödüyorum 2-3 aydır 100 ping'ten aşşağı düşmüyor adam akıllı son 1-2 gündürde 25 dakika aralıkla internet kesilip tekrar geliyor
cukulata demiş ki:Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi
modemi yan yatırmayı denedin miRewind demiş ki:hd yayın + 10 mb/s internet 49 lira falan ödüyorum 2-3 aydır 100 ping'ten aşşağı düşmüyor adam akıllı son 1-2 gündürde 25 dakika aralıkla internet kesilip tekrar geliyor