saglam kanserAdvance demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:Uğursuz korkular ranked ın sırrını çözen tüyo verebilecek hangi champler alınmalıdır bilgisi olan varmıdır gümüş 1 den yukarı çıkamadık ya
2 top 1 botRebellen demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maokai iyi onu farkettim geçen ellerden rengar da iyi olabiliyor fakat o haritanın mantığı nedir jungle olmalımıdır o konu hakkında bilgi verebilirsen iyi olurAdvance demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:Uğursuz korkular ranked ın sırrını çözen tüyo verebilecek hangi champler alınmalıdır bilgisi olan varmıdır gümüş 1 den yukarı çıkamadık ya
ARBİMİİİLemonade demiş ki:corki die bi hero kesfettim tek atıyo
Ben de uydunet kullanıyorum sorun yaşamıyorum, hangi paketi kullanıyorsun?Rewind demiş ki:Ama ama bana açıklama vakti bırakmıyorsunuz lanet olasıca uydunet sürekli kesilip duruyor ne zaman bilinçli afk kaldığımı gördünüz diyemiyorum.İlk uyarımı aldım hesabıma geçmiş olsun
modemi yan yatırmayı denedin miRewind demiş ki:hd yayın + 10 mb/s internet 49 lira falan ödüyorum 2-3 aydır 100 ping'ten aşşağı düşmüyor adam akıllı son 1-2 gündürde 25 dakika aralıkla internet kesilip tekrar geliyor
cukulata demiş ki:Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi
modemi yan yatırmayı denedin miRewind demiş ki:hd yayın + 10 mb/s internet 49 lira falan ödüyorum 2-3 aydır 100 ping'ten aşşağı düşmüyor adam akıllı son 1-2 gündürde 25 dakika aralıkla internet kesilip tekrar geliyor