6 game üst üste feeder gelmesi nedir ya :(
Vodafone'da sınırsız internet paketi kullanırken aşım olmuştu müşteri hizmetlerini aradığımda sınırsızın da bi sınırı vardır demişti. O duruma benzemiş desteğin dönüşü.sarkolata demiş ki:Oyunda başımıza bu saçma şey geldi. Video alıp reddite koyduk:
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... _by_ahris/
Arkadaşım riot supporta konu hakkında mesaj attı ve gelen cevap:
Destek ekibine diye aldıkları herifler silver bile olamaz bu serverda... destek ekibi böyleyse oyuncuyu suçlamamak lazım.
Bu normal bir durum :) Bütün Ulti yetenekleri engellenebilir :)Wax Whine demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Vodafone'da sınırsız internet paketi kullanırken aşım olmuştu müşteri hizmetlerini aradığımda sınırsızın da bi sınırı vardır demişti. O duruma benzemiş desteğin dönüşü.sarkolata demiş ki:Oyunda başımıza bu saçma şey geldi. Video alıp reddite koyduk:
Destek ekibine diye aldıkları herifler silver bile olamaz bu serverda... destek ekibi böyleyse oyuncuyu suçlamamak lazım.
rezil herifler ya tamamen haklısın hatta azir champion spotlight da bile malpın ultisinin azirin ultisinden geçtiğini anlatırken bazı engellenemez ultiler geçebilir diyerek malp ultisini gösteriyordu. Bir bug bence bu ve kabullenmek istemiyorlar zaten eleman doğru düzgün yazamamış bile bizden birini alsalar biz çok daha iyi yaparız ne oyun bilgileri var ne teknik bilgi sadece ordan burdan yalakalıkla giriyorlar işte.sarkolata demiş ki:Oyunda başımıza bu saçma şey geldi. Video alıp reddite koyduk:
Neden banladınız ? Script mi ?Rebellen demiş ki:Rezil herifler bugün arkadaşla ikimiz süresiz ban yemişiz tr de .... kadar yolları var iyi de oldu saçma sapan bir oyuna zaman kaybetmemiş oluruz. Sadece arkadaşa doğum günü aldığım skine yandım 1820 rp ye oldu olan.
3vs3 team ranked kasalım dedik 2 3 oyun falan evade ile(skill dodgelama) atmıştık geçen sezonun sonlarında yani preseason herneyse o yüzden yemiş sanırım.EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Neden banladınız ? Script mi ?Rebellen demiş ki:Rezil herifler bugün arkadaşla ikimiz süresiz ban yemişiz tr de .... kadar yolları var iyi de oldu saçma sapan bir oyuna zaman kaybetmemiş oluruz. Sadece arkadaşa doğum günü aldığım skine yandım 1820 rp ye oldu olan.
Ticket atıp öğren ban sebebini o yüzden yememişsinizdir, sanmam.Rebellen demiş ki:Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
3vs3 team ranked kasalım dedik 2 3 oyun falan evade ile(skill dodgelama) atmıştık geçen sezonun sonlarında yani preseason herneyse o yüzden yemiş sanırım.EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
sana kırmızı kurdale verseler az zatenRewind demiş ki:bende skillerin nereye gittiğini biliyorum onun için karşımdaki adam üzülmesin diye üstüne üstüne flash atıyorum arada umarım banlamazlar