www.extraloob.combotun şifresi ne
Resim ?Yardımcı olabıcek bırısı yokmu
Mbot'un zaten orjinalinde bile virüs var. Ben uzun zamandır kullanıyorum , bir sıkıntım yok.bu mbot'un virüssüz bir linki yok mu abi ? bir türlü indiremedim virüsten.
Virüs algıladığından bir türlü indiremedim, virüs programı kapalı olmasına rağmen.Mbot'un zaten orjinalinde bile virüs var. Ben uzun zamandır kullanıyorum , bir sıkıntım yok.
Defender mi yasakliyor ?Virüs algıladığından bir türlü indiremedim, virüs programı kapalı olmasına rağmen.
McAfee kullanıyorum, defender ile birlikte ikisini de kapadım fakat tarayıcı dan mı kaynaklı anlayamadım virüs tespit edildi diyip indirmiyor.Defender mi yasakliyor ?
İlginç ben chrome kullanıyorum sorunsuz indiriyor.McAfee kullanıyorum, defender ile birlikte ikisini de kapadım fakat tarayıcı dan mı kaynaklı anlayamadım virüs tespit edildi diyip indirmiyor.
Ben Opera kullandığımdan biraz farklı, fakat şimdi edge den sıkıntısız bir şekil de indirdi , yardımların için teşekkürler.İlginç ben chrome kullanıyorum sorunsuz indiriyor.
Tarayıcıda da seçenek vardı bilgisayarda tut diye , öyle hatırlıyorum.
Nerede alıyorsunuz bu hatayı , ne yaptıktan sonra yani ? Açılışta mı ?İyi forumlar, Ben mbot'ta "Creation of ChatPage failed." diye bir hata alıyorum bir çözümü var mı acaba?
evet, açılırken alıyorum mbot'u loaderdan açarkenNerede alıyorsunuz bu hatayı , ne yaptıktan sonra yani ? Açılışta mı ?
Bu bir hata değil , login dediğinizde yine bağlanması gerekiyor.ARKADAŞLAR BEN HERPSİNİ YAPTIM AMA ÇALIŞMADI An unknown error occured while checking for a mBot update BU HATA VAR HEP. BİLEN BİR ARKADAŞ BANA TEAMWİEVER İLE BAĞLANABILIRMI LÜTFEN ..