arkadasım mbot kasma yerıne gıderken ata bınmıyor yada benım kı mık bınmıyor ? ustelık gorewıde satıyor neyapmam lazım yardım edersenınz sewınırım...

beyler ben geçen gün aldım botu yüklü şekilde ama bot ıd pw yazıorum logine basıorum bota giriş yaptığını nasıl anlıyacağım ve login yaptıktan sonra start cliente basıorum ama açmıyor neden lütfen yardım edin

kardesim mesela esyalar bolumunden bi item sectimmi mesela weapon kasaya koy diom butun weaponlar kasaya koy oluyo ama ben shieldım cleric rod +stafımın koymamasını istiyom onun icin nabıcam?

merttr07 demiş ki:
Bende m bot hiç açılmıyor yardım nolur Bu hatayı veriyor Invalid SRO directory detected.Please select your Silkroad folder
Silkroadın yüklü olduğu yeri seçmeniz gerekmektedir.
Örneğin;Bilgisayarım/Yereldisk c/programfiles/silkroad/sro_client.exe

rex* demiş ki:
kardesim mesela esyalar bolumunden bi item sectimmi mesela weapon kasaya koy diom butun weaponlar kasaya koy oluyo ama ben shieldım cleric rod +stafımın koymamasını istiyom onun icin nabıcam?
koymak istediğin itemlerin tam ismini arama kısmına koy sadece onları bankaya koymayı ayarla

Ben charın kasma yerine gideceği yolu çiziyorum.bota start diyorum... char iyi hoş kasıyor ama öldüğün veya return çektiğinde townda sürekli return basıyor :(( townda return çek kutucuğu kapalı.hadi onu geçtim tam şehrin kapısına geldiği zaman 140 ll yaratıklarının önünde duraksıyor..... scrip çizerken onlardan baya uzakta çizdim.. lütfen yardım edin

kardeş ben onuda kurdum haLa aynı hatayı alıorum format dahi attım ama bundan bi kaç gün önce kullanıordum ameliyat filan oLdum ondan iLgiLenemdim neden oLabiLir ?

arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce kullandığım mbotuma botters-heavenden giremiyorum.Admin şifre gönder felan dedi.Bilgi olan varsa lütfen yazsın.Ona göre uzatacam botumu.
[/quote]

Arkadşlar bot login olmuyor 2 kişi kullanıyorz arkadş giriyr ama ben giremiyorm pcye reset attm mbotu sildm tekrr yükledm nete reset attm ama hiç biri çare olmadı yardımcı olursanız sevinirim :S

Beyler ben Mbot u açarken id i ve pw yi doğru yazmama rağmen bota bağlanmıyor :S kesinlikle şifre ve id yanlış değil.. süresinin bitmesine de çok var. Benden başka giren de yok kesinlikle. Ana siteden de hesabıma girebiliyorum.. Bi yardımcı olun lütfen. girmeye çalıştığmda not login in diyor.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
site id pw ile bot id pw aynı değildir menulerde bakın göreceksiniz.

arkadaş girio ben giremiyorum. Ortak kullanıyoruz. Bu yeni legend geldikten sonra hiç giremedm .( Botun sahibi o. Ben ndn giremiorm anlamıorm. Aklımda format bile var .d yeterki düzelsin.

Benden başka bu sorunu yaşayanlarda var sanırım. Tek ben değilim. Acaba Mbot ortak kullanımı kaldırdı mı ?

Benim sorunum mbot kasarken takılıyor biryerlere sürekli o yöne gitmeye çalışıyor takılıp kalıyor ne yapılabilir?

Yukarı Alt