S.a arkadaslar ben mbotu yeni aldım mbotta sbottaki gibi bi chara trace attırıp atc yaptırma varmı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Takımı
Besiktas
wolwer1ne35 demiş ki:
S.a arkadaslar ben mbotu yeni aldım mbotta sbottaki gibi bi chara trace attırıp atc yaptırma varmı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
trace attırma extra seçeneğinde mevcut

Kardesim Bu Üstteki Bütün Sorunları Anladım Fakat Bnm Mbot Ayarlarını Tam Yapsam Bile Bi Turlu Client Acmıyo Basıyorum Tsuna Yinede Acmıyo Lutfen Yardım !

haylazqenc41 demiş ki:
Kardesim Bu Üstteki Bütün Sorunları Anladım Fakat Bnm Mbot Ayarlarını Tam Yapsam Bile Bi Turlu Client Acmıyo Basıyorum Tsuna Yinede Acmıyo Lutfen Yardım !
Muhtemelen login yapmamışsındır.Sol üstte login kısmından giriş yap.

Takımı
Besiktas
Zippy demiş ki:
haylazqenc41 demiş ki:
Muhtemelen login yapmamışsındır.Sol üstte login kısmından giriş yap.
:thumbsup:

mBot vsro açtığımda " An unknown error occured while checking for a mBot update " hatası alıyorum. Sebebi nedir acaba. Bir de yabancı bir sitede okudum az önce, vsro için mbot dosyaları kapatılmış herhalde o yüzden olabilir mi?

Saygılarımla;

[15:51:43] Error while initializing network interface
[15:51:43] WSA 10060 at step 3
[15:51:44] Bağlanılan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinden veya kurulan bağlantı bağlanılan ana makine yanıt vermediğinden bir bağlantı kurulamadı.
bu hatayı veriyo oyuna giremiyorum

Takımı
Besiktas

[VSRO] Mbot Crack Tekrar açılmıştır

- Resim Silinmiş.​

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar ben mbot kullanıyorum ama mbot ta pet ayarları nasıl oluyor universal pil diger şeyleri toplamasın istiyorum ama olmadı yardım edermisiniz.

Takımı
Besiktas
TillWeDieRox demiş ki:
Arkadaşlar ben mbot kullanıyorum ama mbot ta pet ayarları nasıl oluyor universal pil diger şeyleri toplamasın istiyorum ama olmadı yardım edermisiniz.
İlk önce oyundan petin ayarlarını sadece gold toplamaya ayarla.Sonra Mbot eşyalar kısmından diğerleri yazan yerdeki listeyi tarayıp ters tıkla ve hiç bir tik olması ayarları uygula kaydet yap

Yaklaşık 2 senedir Silkroad Online oynamıyorum. O zamanlar mBot kullanıyordum ve oldukça memnundum (script olayı hariç). Yakın zamanda oyuna tekrar başlamayı düşünüyorum. Hali hazırda bir mBot hesabım var. Umarım mBot'a auto walk özelliği eklenmiştir. Çünkü o kalitede bir bot'ta olması gereken bir özellik.

Arkadaşlar bir sorunum var.Resime gerek duymadım gerekirse veriririm
Sorunum şu ; item toplatmayı yapıyorum herhangi bir sorun yok.Şu anda A ve B yapılı.Pet ve karakter topluyor.Fakat toplamasını ıstemedıgım eşyaları kaldırmama rağmen topluyor.Yere düşen her itemi topluyor kısacası.Halbu kı ben sadece novaları toplamasını ıstıyoum.
Teşekkürler.

Takımı
Besiktas
Novaları zaten istemesende mbot toplar onun için ayar yapmana gerek yok eşyalar kısmına gel ekipmanlar-silahlar-aksesuarları seç sonra nerede kasıyorsun bilmiyorum ama düşen item kaç degree ise bottan onuda ayarla liste çıkacak önüne o listeyi tamamen tara ve hiç bir tick olmasın sonra ayarları uygula kaydet dersen sorun çözülecektir.

kardeş bana yardımcı olursan çok sevinirim benim sorunum
mbot açılıyor herşey tamam ama mbot kullanmak için solda yukarda ıd şifre var ben önceden kullandımda adı şifre yazmadan
giriş yap dince oluyordu ama şimdik olmuyor mbot üyelik almaya çalıştım mbot sayibi kapatmış üyelik alımlarını acaba benim ne yapmam lazım lütfen yardım eder misin?

Crackli mbot kullanıyorsan mbotloader'den girip logine tıklamalısın. Eğer isroda oynuyorsan mbot yerine sbot satın almanı tavsiye ederim.

sbot da almak istemiyom üyelik alma 35tl bide aylık 15tl bot kullanmak için vercek misin o yüzden mbot kullanmak istiyom

kardeş bana yardımcı olursan çok sevinirim benim sorunum
mbot açılıyor herşey tamam ama mbot kullanmak için solda yukarda ıd şifre var ben önceden kullandımda adı şifre yazmadan
giriş yap dince oluyordu ama şimdik olmuyor mbot üyelik almaya çalıştım mbot sayibi kapatmış üyelik alımlarını acaba benim ne yapmam lazım lütfen yardım eder misin?

Yukarı Alt