trace attırma extra seçeneğinde mevcutwolwer1ne35 demiş ki:S.a arkadaslar ben mbotu yeni aldım mbotta sbottaki gibi bi chara trace attırıp atc yaptırma varmı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Muhtemelen login yapmamışsındır.Sol üstte login kısmından giriş yap.haylazqenc41 demiş ki:Kardesim Bu Üstteki Bütün Sorunları Anladım Fakat Bnm Mbot Ayarlarını Tam Yapsam Bile Bi Turlu Client Acmıyo Basıyorum Tsuna Yinede Acmıyo Lutfen Yardım !
Zippy demiş ki:Muhtemelen login yapmamışsındır.Sol üstte login kısmından giriş yap.haylazqenc41 demiş ki:Kardesim Bu Üstteki Bütün Sorunları Anladım Fakat Bnm Mbot Ayarlarını Tam Yapsam Bile Bi Turlu Client Acmıyo Basıyorum Tsuna Yinede Acmıyo Lutfen Yardım !
İlk önce oyundan petin ayarlarını sadece gold toplamaya ayarla.Sonra Mbot eşyalar kısmından diğerleri yazan yerdeki listeyi tarayıp ters tıkla ve hiç bir tik olması ayarları uygula kaydet yapTillWeDieRox demiş ki:Arkadaşlar ben mbot kullanıyorum ama mbot ta pet ayarları nasıl oluyor universal pil diger şeyleri toplamasın istiyorum ama olmadı yardım edermisiniz.