Öyle değil linkdeki görkem yazısı gibi.
http://img580.imageshack.us/img580/8400/35325137455392406212382.jpg
http://img580.imageshack.us/img580/8400/35325137455392406212382.jpg
yardım edebilecek biri yok mu?Canova demiş ki:ben arko nun topic deki fontları indirdim fakat o dosyaları windows, font klasörüne attığımda vista kullanıcı hesap denetimi çıkıyor devam diyorum ama yinede bir değişiklik olmuyor.yine atmıyor klasöre. bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp da attım font klasörüne yine bir değişiklik olmadı. biri el atsa süper olur fontsuz geziyorum yeni başlıyorum şu ps işlerine ama hep bi sorun çıkıyor
ps: hay ben bu vista'nın ....
eLempTRa demiş ki:Çok güzel düşünmüşsün hacım çok fazla konu açılıyor Emeğine sağlık.
Yardım için teşekkürler,fakat bir işe yaramadı :(Lordzek demiş ki:1) Başlat > Çalıştır'a " services.msc " yazıp, Tamam dedikten sonra burada bulunan DCOM Sunucusu İşlem Başlatıcı hizmetini çift tıklayınız. Başlangıç Türü seçeneğini Otomatik yapınız.
2) Başlat > Çalıştır'a " dcomcnfg " yazıp, Tamam dedikten sonra Bileşen Hizmetleri > Bilgisayarlar > Bilgisayarım üzerinde Sağ Tık > Özellikler > COM Güvenliği sekmesine gidiniz. Erişim İzinleri > Sınırları Düzenle butonunu tıklayınız. Ekle sekmesini tıkladıktan sonra da çıkan pencereye bulunduğunuz Kullanıcı Hesap adınızı yazınız. Pc'nizi yeniden başlatınız.
İsterseniz birde tekrardan setup'u yüklemeyi deneyin ?GeceninRitmi demiş ki:Yardım için teşekkürler,fakat bir işe yaramadı :(Lordzek demiş ki:1) Başlat > Çalıştır'a " services.msc " yazıp, Tamam dedikten sonra burada bulunan DCOM Sunucusu İşlem Başlatıcı hizmetini çift tıklayınız. Başlangıç Türü seçeneğini Otomatik yapınız.
2) Başlat > Çalıştır'a " dcomcnfg " yazıp, Tamam dedikten sonra Bileşen Hizmetleri > Bilgisayarlar > Bilgisayarım üzerinde Sağ Tık > Özellikler > COM Güvenliği sekmesine gidiniz. Erişim İzinleri > Sınırları Düzenle butonunu tıklayınız. Ekle sekmesini tıkladıktan sonra da çıkan pencereye bulunduğunuz Kullanıcı Hesap adınızı yazınız. Pc'nizi yeniden başlatınız.
cs6 hiç kullanmadıgım için bilmiyorum ama mesajını güncellemış olayımGeceninRitmi demiş ki:Cs6 extended kullanıyorum fakat ne zaman 3byi açıp işlem yapmaya çalışsam kapanıyor yardım edebilecek varmı ?