Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
İşte bu benim takımım 8) 8)

Aguero bu takımda her türlü oynar ama maradona oynatmıyor malesef agueroda bunun hıncını maradonanın kızından çıkarır inş :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Avenger demiş ki:

Aguero bu takımda her türlü oynar ama maradona oynatmıyor malesef agueroda bunun hıncını maradonanın kızından çıkarır inş :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :mrgreen:

zati topicte harbiden bekliyordum kim bağlayacak diye bunu ahahah sen çıktın kuzum kun yenge çarşıda sen sahada, pazarda aç kalma yenge sana da girer kun aguero ahahaha rezilim yaa şuursuza kaçayım bari makara:

orospudan eş, ipneden kardeş, kundan arjantin olmazzzzzzzzzzzzzzzz kardeşşşşşşşşşşşşşşş :mrgreen: :twisted:

extraloob demiş ki:
Avenger demiş ki:

zati topicte harbiden bekliyordum kim bağlayacak diye bunu ahahah sen çıktın kuzum kun yenge çarşıda sen sahada, pazarda aç kalma yenge sana da girer kun aguero ahahaha rezilim yaa şuursuza kaçayım bari makara:

****** eş, ipneden kardeş, kundan arjantin olmazzzzzzzzzzzzzzzz kardeşşşşşşşşşşşşşşş :mrgreen: :twisted:
:lol: :lol: :twisted: :twisted:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hmzsnmz demiş ki:
extra'nın da dediği gibi horozlar olmuş tavuk 8O

ahahah ne söz yazmışım değil mi tam fanatik gazetesi spor muhaberi olacak adamım, yeahhhhhhhhh penaltıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen: :twisted:

Ben biliyordum böyle döneklik olacağını.Meksika'da oyum ama yinede şaşırttılar beni.Yanlış çıkacağını bile bile yaptım. :lol: Tuttu.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt