Journalist
Aileden
Sahada bir asena gördüm sankiKriptex demiş ki:Adamın bilekte kemik yok gibi her yere oynuyorARKO demiş ki:Messi ya ismine kurban oluğumun herifinde ne bilek var öyle
Sahada bir asena gördüm sankiKriptex demiş ki:Adamın bilekte kemik yok gibi her yere oynuyorARKO demiş ki:Messi ya ismine kurban oluğumun herifinde ne bilek var öyle
Damadını ilerki turlara saklıyor hacımAvenger demiş ki:İşte bu benim takımım
Aguero bu takımda her türlü oynar ama maradona oynatmıyor malesef agueroda bunun hıncını maradonanın kızından çıkarır inş
Avenger demiş ki:İşte bu benim takımım
Aguero bu takımda her türlü oynar ama maradona oynatmıyor malesef agueroda bunun hıncını maradonanın kızından çıkarır inş
extraloob demiş ki:Avenger demiş ki:İşte bu benim takımım
zati topicte harbiden bekliyordum kim bağlayacak diye bunu ahahah sen çıktın kuzum kun yenge çarşıda sen sahada, pazarda aç kalma yenge sana da girer kun aguero ahahaha rezilim yaa şuursuza kaçayım bari
****** eş, ipneden kardeş, kundan arjantin olmazzzzzzzzzzzzzzzz kardeşşşşşşşşşşşşşşş
hmzsnmz demiş ki:Ulen ne güzel yeniyordu nijerya kötü de oynasa bi şekilde bala golü atmıştı. 10 kişi kalınca sistem bozuldu maçtan ümidi kesiyorum ben
hmzsnmz demiş ki:extra'nın da dediği gibi horozlar olmuş tavuk