Sambacı carlos isyanlardaextraloob demiş ki:3te0 :(
Sambacı carlos isyanlardaextraloob demiş ki:3te0 :(
Siteye vuvuzela eklendi ilk parça sana gelsin sambacı carlos ben uzar ahahaextraloob demiş ki:damn it diyorum kamil abi
hmzsnmz demiş ki:Siteye vuvuzela eklendi ilk parça sana gelsin sambacı carlos ben uzar ahahaextraloob demiş ki:damn it diyorum kamil abi
Smirnoff demiş ki:paraguay 1
slovakya 0
Paraguay daha baskın oynuyor alır bu maçı .
ps:bir spiker maçı ancak bu kadar mahvedebilir görmüş olduk üründül bile daha canlı anlatırdı
hmzsnmz demiş ki:İtalya ne yaptı öyle ya yazık yazık ingiltere fransa italya hepsi hayal kırıklığı.
brrrrrrrrrrrrrrextraloob demiş ki:hmzsnmz demiş ki:İtalya ne yaptı öyle ya yazık yazık ingiltere fransa italya hepsi hayal kırıklığı.
ama brasil arjantin halen taş taşşş 20lik bakire çıtır gibiler ateşli ve isterik hrrrrrrrrrrrrrr
hmzsnmz demiş ki:brrrrrrrrrrrrrrextraloob demiş ki:hmzsnmz demiş ki:İtalya ne yaptı öyle ya yazık yazık ingiltere fransa italya hepsi hayal kırıklığı.
ama brasil arjantin halen taş taşşş 20lik bakire çıtır gibiler ateşli ve isterik hrrrrrrrrrrrrrr
/Güncel Puan Durumu EklendiSmirnoff demiş ki:
2010 Dünya Kupası Başladı!
Güney Afrika'nın ev sahipliğinde düzenlenip, 11 Temmuz'da sona erecek olan 19. Dünya Kupası başladı.
Kupada günün programı;
21 Haziran Pazartesi
G Grubu
- Resim Silinmiş.
H Grubu
- Resim Silinmiş.
Bizlerde extraloob.com ailesi olarak durmadık ve kupa öncesinde siz değerli üyelerimizi kupadan anbean haberdar etmek için gerekli bölümleri açtık ;
2010 Dünya Kupası bölümünü ziyaret etmek için tıklayınız.
2010 Dünya Kupası Puan Durumunu Görmek için tıklayınız.
Saygılarımızla,
- Resim Silinmiş.
oda attı şimdi 6-0hmzsnmz demiş ki:Demiştim bol gol bekliyorum diye nitekim portekiz iyi başladı güne
Ps. Garip olan CR9 gol atamadı