Aynen 5 maç oynadım 2 si tuttu 3 tane kaldı hadi bakalım.Avenger demiş ki:Yeeah UnStopAble winns
İngiltere alt,ABD 2 vermiştim iddaa 2de 2
Aynen 5 maç oynadım 2 si tuttu 3 tane kaldı hadi bakalım.Avenger demiş ki:Yeeah UnStopAble winns
Akşamkileri almanya ve sırbistana verdim inş yüzümü kara çıkarmazlarSchweppes demiş ki:Aynen 5 maç oynadım 2 si tuttu 3 tane kaldı hadi bakalım.Avenger demiş ki:Yeeah UnStopAble winns
Aynı kupanımı yaptık acaba Bir tek fark yarın Slovakya - İtalya maçına İtalya'ya verdimAvenger demiş ki:Akşamkileri almanya ve sırbistana verdim inş yüzümü kara çıkarmazlarSchweppes demiş ki:Aynen 5 maç oynadım 2 si tuttu 3 tane kaldı hadi bakalım.Avenger demiş ki:Yeeah UnStopAble winns
Harbi mi o.O Helal olsunKwanza demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:Almanya ve Gana üst turda. Sırbistan nasıl kazanamadı Avustralya'ya karşı hayret
Ps. Fransa'dan sonra diğer hayal kırıklığını Sırbistan yaşattı bence.
Alınca forumu yıkarsın be carlosextraloob demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Almanya ve Gana üst turda. Sırbistan nasıl kazanamadı Avustralya'ya karşı hayret
Ps. Fransa'dan sonra diğer hayal kırıklığını Sırbistan yaşattı bence.
krasic gelmesin kardeşim FB'ye ehehehee
Sanırsam Q7 transferinden sonra gölgemde kalmak biraz kasmış seni mr. carlosextraloob demiş ki:ahahhahaaa yıkarım FB'me kurban olsun paraları savursunlar bıraksınlar biz çoşalım
Hani nerdeextraloob demiş ki:Q7 mi Z6 diyorum bro ihihihiii
/Güncel.Smirnoff demiş ki:
2010 Dünya Kupası Başladı!
Güney Afrika'nın ev sahipliğinde düzenlenip, 11 Temmuz'da sona erecek olan 19. Dünya Kupası başladı.
Kupada günün programı;
24 Haziran Perşembe
E Grubu
F Grubu
Bizlerde extraloob.com ailesi olarak durmadık ve kupa öncesinde siz değerli üyelerimizi kupadan anbean haberdar etmek için gerekli bölümleri açtık:
2010 Dünya Kupası bölümünü ziyaret etmek için tıklayınız.
2010 Dünya Kupası Puan Durumu'nu görmek için tıklayınız.
Saygılarımızla,
- Resim Silinmiş.