Bu dünya kupası fena koyar Messi'ye bence gol dahi atamadı. Seneye bunun acısını barcada çıkarabilir dikkat etsin mourinhoARKO demiş ki:Lanet olsun benim takımda gitti fena ezildik panzerler tango yaptırdılar bize resmen ama herşeye rağmen Messi
hollanda alıcak yarı final maçını bakarsak suarez cezalı lugano sakat brezilyayı yenmiş takım bırakırmı hiçGuathema demiş ki:Herkez almanya hollanda final diyor fakat ... benim takımımı unutuyorsunuz URUGUAY
bence maç uzar,uzatmada alır ispanyahmzsnmz demiş ki:İspanya diş geçirmekte zorlanıyor Paraguay'a maçta herşey olabilir
Ulen paraguay buraya gelene kadar toplam 3 gol atıp 1 gol yemiş 45dk da nasıl olsunGuathema demiş ki:off off bu maçta kesin 3 gol olmaz yattık son maçtan
bugün gittim aldım 100liramı kafam rahatGuathema demiş ki:off off bu maçta kesin 3 gol olmaz yattık son maçtan
Nerdeyse üste gidiyordu 2 penaltı verdi iki takımda atamadı şansın yok bugün yeğen ^^Guathema demiş ki:off off bu maçta kesin 3 gol olmaz yattık son maçtan
/Güncel.Mopneet demiş ki:
2010 Dünya Kupası Başladı!
Güney Afrika'nın ev sahipliğinde düzenlenip, 11 Temmuz'da sona erecek olan 19. Dünya Kupası başladı.
Kupada günün programı;
26 Haziran - 29 Haziran
Eleme Aşaması
- Resim Silinmiş.
2 Temmuz Cuma Hollanda 2 - 1 Brezilya 17.00
2 Temmuz Cuma Uruguay (4) 1 - 1 (2) Gana 21.30
3 Temmuz Cumartesi Arjantin 0 - 4 Almanya 17.00
3 Temmuz Cumartesi Paraguay - İspanya 21.30
Bizlerde extraloob.com ailesi olarak durmadık ve kupa öncesinde siz değerli üyelerimizi kupadan anbean haberdar etmek için gerekli bölümleri açtık:
2010 Dünya Kupası bölümünü ziyaret etmek için tıklayınız.
2010 Dünya Kupası Puan Durumu'nu görmek için tıklayınız.
Saygılarımızla,
- Resim Silinmiş.