arkadaşlar bot kasma alalına gittkten bi süre sonra kalıyor öyle sanki dc vermiş gibi oluyor fakat ekranda dc yok :S

bot kasarken gianta 2 kere vurup başka yaratığı geçiyo arkasında 3 tane giant birikiyo
sonra ölüyo car deli olucam lütfen yardım

yo doğru öbür carlarımda böyle bişey yok sadece bunda
anlamadım gitti yaw
1.5 senedir sbot kulanıyorum daha böyle bişey gelmemişti başıma

benim sbottda kasma yerine giderken hiç buff basmıyor buff whille walking seçeniğindeki yere buff basmasını istediğim skilleri koyurorum fakat basmıyor silah seçeneğinnide ayarlıyorum ama basmıyor yardım edebilrseniz çok sevinirim :D

CHaKaLL

Öğretiyorum
2 Pc de sbot kullanıyorum birini ben diğerini arkadaşım ben pc değiştireceğim masaüstü bilgisayarım çok sesli çalışıyor beni rahatsız ediyor dizüstü bilgisayarıma sbot u kurup çarımı kasacağım sıkıntı yaşarmıyım.Sbot iki ıp numarasından fazla bilgisayar kullanınca mı hesabı banlıyor yoksa aynı anda 2 bilgisayardan fazla bilgisayar botu kullanınca mı yardımcı olursnaız sevinirim

Ong farm yapıyorum ve oto. reform pt yapmasını istiyorum ve gelen istekleri kabul etmesini istiyorum
nasıl yapmam gerekicek

Update gelmiş botları kapattım updateyi yaptımda 1.60 ile çalışmıyor yenisi gelicekmi?

arkadaslar birrde ben tek pcde sbot kullanmama ragmen sbotumu 2pcde acmıs gibi gosterip bana sınırlamaya koyuyo 0.00 GMT +1 resetlencek diyo ama bunu nasıl duzeltebilriz bir arkadasımız sbot forumundan resetlersin gibi birseyle solemisti ama o topici bulamadım yoksa update geldiği icin bole birseyde olmus olabilirmi...

Yukarı Alt