extraloob demiş ki:
altkatına inilmiyor zati sana gidebileceğin yollar çizilmiş yaratıkların hepsini öldür gemilerdeki kapılar açılıyor ve ilerliyorsun toplam 3 ana gemi var.
Fakat burda adam inmiş?

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

GNR

rank8
o0SiRiSs demiş ki:
extraloob demiş ki:
altkatına inilmiyor zati sana gidebileceğin yollar çizilmiş yaratıkların hepsini öldür gemilerdeki kapılar açılıyor ve ilerliyorsun toplam 3 ana gemi var.
Fakat burda adam inmiş?

- Resim Silinmiş.
dostum burası geminin alt katı fln degil sen zaten geminin içindekileri kesiyorsun ama guvertedeki gibi yapmıslar oyunda alt kat diye birsey yok

GNR demiş ki:
o0SiRiSs demiş ki:
extraloob demiş ki:
Fakat burda adam inmiş?

- Resim Silinmiş.
dostum burası geminin alt katı fln degil sen zaten geminin içindekileri kesiyorsun ama guvertedeki gibi yapmıslar oyunda alt kat diye birsey yok

aaaaaa knk yapma ya. sen bari yapma. hacım geminin alt katı var. 1-4 ile alt katta kasıyorsun. grade fark etmiyo. geminin üstünde de 1-8 ile kasıyorsun. aralarında fark yok. aynı moblar aynı gemiler.sadecee zorluk derecesi var o kadar.

ben anlamadım bu kitap işini bi yardım edin ... arkadaslar yeni nova silahları almıslar ben bişey anlamadım

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
1) görev alacaksınız.
2) görevi bitirince nova silah kazanacaksınız.
39 görevler bilgiler yapmanız gereken herşey sitemizde açıklanmıştır.

Bende 1 tane düşürebildim daha. Sürekli girebilmek için illa silk al diyorlar:)

- Resim Silinmiş.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
silk alır 7/24 girerim ama 7/24 girecek türk adam yok yabancılara akmak lazım.

lynx1985 demiş ki:
Bende 1 tane düşürebildim daha. Sürekli girebilmek için illa silk al diyorlar:)

- Resim Silinmiş.

valla çoğu kişi koymuş talismanları bi sana düşen yok. şanslısın demek hacı. diğerleri daha çabuk düşüyo. aynısından düşen satabilir. ama ne kadara gider tahmin edemiyorum şuan.

merhaba arkadaşlar öncelikle kesin olarak biliyorum bu konuyu sizlere açıklama gerekli diye düşünüyorum öncelikle governer senmute den görev alıorsunuz NPC dir bu alexandria south da bulunur. talismanlar Treasurs Box veya en son unique Sereness ten çıkıyor 8 talisman gerekli A Grade NOVa silah almak için a grade nova silah , normal nova dan çok daha degerli bi silah bide B grade i var bu bi tek SERENESS unique dan çıkıor bu silah A grade den de degerli . talismanları en çok hangi grade de buluruz diorsanız ben CE 2 . grade çnkü treasurs boxların lv leri 104 sereness unique nun da 106 lv bunlar yeşil gözüküyor ve düşme olasılıgı fazladır . kendi düşüncem tabiki bugun gittim grade 2 . bir treasurs box tan 2 talisman düştü. A grade ve B grade nova silahlar legend 6 nın silahlarıdır forgetten world bir event degildir oyunda nasıl bir map düşünürsünüz onun gibi.

Kaldı 4^^

- Resim Silinmiş.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
lynx1985 demiş ki:
Kaldı 4^^

- Resim Silinmiş.

en zorlarını düşürmüşsün hacım kolayı kalmış bir tek serenanın kuku suları kartı kalmış :mrgreen: :twisted:

Son düzenleme:
Yukarı Alt