Gerçekten Çok tşk ederim ne zaman ihtiyacım olsa extraloob yardım edio saolun :)
keremcem055 demiş ki:Gerçekten Çok tşk ederim ne zaman ihtiyacım olsa extraloob yardım edio saolun :)
Biraz araştırma yaptım. Akamai NetSession o şirketin altyapısını kullanan sitelerden dosya indirme ve video izleme gibi faaliyetlerde büyük kalite farkı sağlıyormuş. Yani bu sorunun tek sorunu kendi bilgisayarınızdır. O programı bir şekilde kaldırıp işleminizi tekrar yapmanızı öneririm...mumyheros demiş ki:bende böyle bi hata çıktı ne yapacağımı bilemedim :S
- Resim Silinmiş.
Hatanın ve silkroad klasörünüzün bir resmini koyarsanız daha rahat çözebiliriz. İyi günler.iilyass demiş ki:Ben Böyle Bir Hata Aldım..
Aşağıdaki Dosyayı Okuyamıyor.
Yamayı Durdur.
Crogram Files/Silkroad/Mediapk.2
VirusTotal tarama sonucu eklendi.Minotoche demiş ki:
SILKROAD ONLINE NO SETUP HATASININ ÇÖZÜMÜ
Size kolaylık sağlamak amacıyla programını yaptık ama isterseniz kendi elinizlede bu işi halledebilirsiniz.
Önce programımızı verelim;
MediaFire
VirusTotal Tarama Sonucu
Şimdide resimli anlatıma geçelim.
- Resim Silinmiş.
SILKROAD ONLINE ÇIKMIŞ OLAN BÜTÜN DRESS'LERİ tıklayıp görebilirsiniz
Special thx to Extraloob.Com
- Resim Silinmiş.
aynı sorun bendede varLenneth demiş ki:Hacım yalnız silkroad ' un klasörünü gösteriyorum, ok diyorum fakat değişen hiçbirşey olmuyor
mert3001 demiş ki:aynı sorun bendede varLenneth demiş ki:Hacım yalnız silkroad ' un klasörünü gösteriyorum, ok diyorum fakat değişen hiçbirşey olmuyor
extraloob demiş ki:mert3001 demiş ki:aynı sorun bendede varLenneth demiş ki:Hacım yalnız silkroad ' un klasörünü gösteriyorum, ok diyorum fakat değişen hiçbirşey olmuyor
indirdiğiniz dosya uzantısında bir problem var mı ekran görüntüsü atar mısınız bakalım.
evet 68 mb patch'ı indirdim.extraloob demiş ki:65mb'lık dosyayı indirdin mi veya 1.65gb'lık olanı
Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar lütfen konunun üstünde verilen programı indirip kullansınlar. Bu program otomatik olarak InstallPath'ı oluşturacaktır.FORM demiş ki:Silkroad'ı seçtiğim zaman InstallPath diye bir şey yok bende yardımcı olurmusunuz.
Piyasanın en iyi programları olan Nod32, Kaspersky, AntiVir, Avast gibi programlar virüs tespit etmiyorsa gönül rahatlığıyla o programı kullanabilirsiniz. Burdada bu geçerlidir. "SUPERAntiSpyware" pek adı duyulmamış bi virüs programı o yüzden pek ciddiye almanıza gerek yok diye düşünüyorum.kinqhs demiş ki:Usta wirüutotal upload etmişsiniz ama Trojan.Agent/Gen-Goo var diyo ? --> Trojan.Agent/Gen-Goo '' Ne demek ?