Uzun zaman oldu hax atmayali bi ara toplanalim :D
Wax Whine .NET Kayıt 9 Eylül 2007 Mesajlar 17.594 Beğeniler 30 Şehir Bağdat Caddesi / İST. Server Aspendos Takımı Besiktas 5 Kasım 2012 #21 Uzun zaman oldu hax atmayali bi ara toplanalim
NiNCaSu Kayıt 26 Ekim 2007 Mesajlar 4.491 Beğeniler 10 Şehir Depresif CollaTeraL 5 Kasım 2012 #22 Violent Arise demiş ki: Wax Whine demiş ki: Ya gel guat akşam dersaneden dönünce alıyım aklını Daha fazla görüntüle... sen bana gel oda kur alayım aklını. Daha fazla görüntüle... Gel la halı saha maçı yapak bebe Öle netten olmaz bu işler et ete değecek
Violent Arise demiş ki: Wax Whine demiş ki: Ya gel guat akşam dersaneden dönünce alıyım aklını Daha fazla görüntüle... sen bana gel oda kur alayım aklını. Daha fazla görüntüle... Gel la halı saha maçı yapak bebe Öle netten olmaz bu işler et ete değecek
sarkolata Kayıt 15 Temmuz 2009 Mesajlar 9.023 Beğeniler 254 Takımı Galatasaray 5 Kasım 2012 #23 Bu konuyu silene 10 adet exl point veriyorum Google'a sarkolata yazinca ilk sarkolata's auto fuser cikiyor sonra bu rezillik :(
Bu konuyu silene 10 adet exl point veriyorum Google'a sarkolata yazinca ilk sarkolata's auto fuser cikiyor sonra bu rezillik :(
Wax Whine .NET Kayıt 9 Eylül 2007 Mesajlar 17.594 Beğeniler 30 Şehir Bağdat Caddesi / İST. Server Aspendos Takımı Besiktas 5 Kasım 2012 #24 sarkoLata demiş ki: Bu konuyu silene 10 adet exl point veriyorum Google'a sarkolata yazinca ilk sarkolata's auto fuser cikiyor sonra bu rezillik :( Daha fazla görüntüle... Sen iyisin bende Ajdar cikiyor
sarkoLata demiş ki: Bu konuyu silene 10 adet exl point veriyorum Google'a sarkolata yazinca ilk sarkolata's auto fuser cikiyor sonra bu rezillik :( Daha fazla görüntüle... Sen iyisin bende Ajdar cikiyor