Bir sezon daha hapishanede geçer artık yaşlı nenelerle bir yere de gidilmez artık
Pompa istiyorusssMirage demiş ki:Ulan adamlar her bölüm katliam mı yapsın nükleer bomba mı atsın anlamadım ki amacınız ne sizin? Ne istiyorsunuz siz oloooom
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
1:19 Hershel has 2 legs *.*Kemalist demiş ki:
4.sezon geliyor :)
Protezsarkolata demiş ki:Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
la dünya çökmüş protezi neyle yapıyorlarLemonade demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Protezsarkolata demiş ki:Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende 3. sezon ortalarında vali davası uzayınca bıraktım. Birinci sezon kalitesi geri gelene kadar başlamayı düşünmüyorum.
Abi dizide saçma olan çok şey var buraya mı takıldınsarkolata demiş ki:la dünya çökmüş protezi neyle yapıyorlar
2 sezondur yaptıkları gibi monotonlukta kombo yaparlarsa daha fazla sıkar bence öyleMopneet demiş ki:Bu dizi bir bölüm izleyip sonra 1 hafta yenisini bekleyince gerçekten sıkıyor. Bu sefer sezonun bitmesini bekleyip önümüzdeki yaz izlemeyi düşünüyorum hepsini ard arda.
İlk sezonda torrente bırakırdım sabahtan okuldan gelirdim heyecanlı bir şekilde geçerdim pc başına izlerdim hemen, şimdi nerede o heyecanMopneet demiş ki:Bu dizi bir bölüm izleyip sonra 1 hafta yenisini bekleyince gerçekten sıkıyor. Bu sefer sezonun bitmesini bekleyip önümüzdeki yaz izlemeyi düşünüyorum hepsini ard arda.