İşlerin yoğunluğundan izlemeyi unutmuştum yorum yaptığın iyi olduRewind demiş ki:Bölüm biraz iyidi ama gay çift ortaya çıkana kadar
Aynen bu dizi yakında biter bence Güzel bir akım başlatıp bu kadar içine ettikleri için tebrik ediyorum kendilerini.Mr.Bean demiş ki:Bu sezonun 3 bölümü kaldı . Çiftlik , hapishane gibi olmasın artık aynı sonlar...........
Bana biraz masraftan kaçıyorlar gibi geliyor , şehirlerde çektikleri bölümler güzel oluyor ama masraflı olduğu için hep kırsal alanlarda çekiyorlar.sarkolata demiş ki:Konu bulamıyorlar sanırım.
Ricki yollayacaklar gibi. Hep su yasli teyze karistiriyor isleri...Rewind demiş ki:Yine dizi sapıttı haftaya sezon finali var ekime kadar beklicez yine
Bu '' W '' işareti ne ayak ben mi kaçırdım yoksa yeni sezona mı saklıyorlarKemalist demiş ki:Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ricki yollayacaklar gibi. Hep su yasli teyze karistiriyor isleri...Rewind demiş ki:Yine dizi sapıttı haftaya sezon finali var ekime kadar beklicez yine
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
O kadına gereğinden fazla misyon yüklediler birde ortaya entrika çıktı adam karısını çocuğunu dövüyor diye illa bişey yapacaksanız kenarda boğup öldürün zombi oluncada vurursunuz hiç kafaları çalışmıyor ya Rick'i falanda yollarlarsa dizinin tadı tuzu kalmaz sanmıyorum yollıyacaklarını.Kemalist demiş ki:Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile