Can sıkıntısından bende deneyeyim diye buna atılıyorum.Tabi inerse 10 günlük trial hesap açtım.İndiriyor şimdi cataclysmi.Olmadı sonralarında privatelere dadanırımEliteTurk demiş ki:wow gerçekten zevkli bir oyunmu ? silkroad oynadım yakın bi tarihe kadar ondan sonra bunu denesem diyorum güzel bir private server önerebilirmisin?
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
Bro ona buna gelen varsa diyorsun da ben ilk defa indiriyorum wowu hiçbir şey bilmiyorum. Simdi ben sitesnden üyelik aldım önüme downloadı çıkardı. İndirdim bende. Şimdi 10 gblık bir dosya yüklüyor ondan sonrası muallakta :)Browse demiş ki:Burning Legion'a gelen varsa burdan yazsın oyun içi yardımda bulunuruz tabiki "Horde"lere :)
aklımda rogue veya hunter vardı zaten, burning legion a girerim :) sorularımı cevapladıgın için tşkler :)Browse demiş ki:128bitde iyidir.Realm'i karıştırma "Burning Legion"'a girceksin. :) Class tavsiyesi istersen shaman yada rogue aç derim ve Horde olsun ki yardımım dokunsun :) Oyundaki nick : Guàrdìàns ama free paket olduğu için pm atamassın siteden yaz nickini oyun içi yardımcı olurum.