Yeni aldım izmir yağmurluydu takma fırsatı olmadı taktım koydum.Baris Chn demiş ki:hayırdır eve gece gece güneş mi vuruyorHayta35 demiş ki:
Yeni gözlüklerim
Yeni aldım izmir yağmurluydu takma fırsatı olmadı taktım koydum.Baris Chn demiş ki:hayırdır eve gece gece güneş mi vuruyorHayta35 demiş ki:
Yeni gözlüklerim
recaiyilmaz demiş ki:Bunlarda Benden Birkaç Değişik Yer
şu tipe baksana bu herif'de mallık olmıcakda kimde olicak o.çHayta35 demiş ki:Yeni aldım izmir yağmurluydu takma fırsatı olmadı taktım koydum.Baris Chn demiş ki:hayırdır eve gece gece güneş mi vuruyorHayta35 demiş ki:
Yeni gözlüklerim
NiNCaSu demiş ki:Necisin ayen sen
herkesin elinde sigara ^^CappaBaron demiş ki:eskilerden bir resim 3 yıl olmuş beeee
hamam sefası sonrası kapadokya sokakları Gece 2.28
- Resim Silinmiş.
ortadaki Beyaz Kazaklı benim
NiNCaSu demiş ki:
barcelonaaaThe47 demiş ki:eski baya ama yinede koyayım bende
Bende diyorum bu karizmalı konusmalar nerden geliyorNiNCaSu demiş ki:
Bende diyorum bu karizmalı konusmalar nerden geliyorNiNCaSu demiş ki:
Thx for watchingMiqcroXce demiş ki:Bende diyorum bu karizmalı konusmalar nerden geliyorNiNCaSu demiş ki:
Adamın kendi karizma
dün gece beni arayan adam bumuNiNCaSu demiş ki:Thx for watchingMiqcroXce demiş ki:Bende diyorum bu karizmalı konusmalar nerden geliyorNiNCaSu demiş ki:
Adamın kendi karizma
iyide hangisi sensinNiNCaSu demiş ki:Yes benim ^^ Beğenemedin mi?
Harry Potter'ın çakmasıThe Black demiş ki:
buda benim yukardaki karizmanın yanına yaklaşamaz ama olsun
ps. 1 senelik fotoğrafımdır şuan sakallarım filan daha çok çıkmadı gitdi şu sakallar tam
bırak çıkmasın başa bela askerliği yaparsan anlarsınThe Black demiş ki:
buda benim yukardaki karizmanın yanına yaklaşamaz ama olsun
ps. 1 senelik fotoğrafımdır şuan sakallarım filan daha çok çıkmadı gitdi şu sakallar tam