- Takımı
- Galatasaray
@Guat.
Sağol hacım darısı herkesin başına :)
Sağol hacım darısı herkesin başına :)
tabi, 4ever portakal suyuPhantoso demiş ki:Portakal suyu içerMacro demiş ki:Bu da benden
Tüm gün tek başına
Karizmasın volkan :8volkanka demiş ki:@me.
- Resim Silinmiş.
Portakal suyu öğrencinin mazotudur dostumvolkanka demiş ki:Hadi len benim elimde (mazotlu) portakal suyu yok :)
işte bu ya karizmayı kestJetHomme demiş ki:Güzel bir geceden hatıra.
- Resim Silinmiş.
haha hmzsnmz özledim forumu yaaahmzsnmz demiş ki:Sanmıyorum ki kimse mesai saatlerinden bir anı bizle paylaşmaz bizim bu adi hariç
oyak reno kardeşim burdan kütahyaspora geçicemLordzek demiş ki:@Adith
hangi takım o?
Devre arasında kampınız Antalya'da olacaksa hazırlık maçları için hakem aramayın, bana bir pm at hakem 3lümle yönetelim maçınızıAdith demiş ki:oyak reno kardeşim burdan kütahyaspora geçicemLordzek demiş ki:@Adith
hangi takım o?
ahahaTony Montana demiş ki:Devre arasında kampınız Antalya'da olacaksa hazırlık maçları için hakem aramayın, bana bir pm at hakem 3lümle yönetelim maçınızıAdith demiş ki:oyak reno kardeşim burdan kütahyaspora geçicemLordzek demiş ki:@Adith
hangi takım o?
Batu geçen sene senin bana verdiğin numarayı aradım az önce bi tane velet çıktı lan hayırdırAdith demiş ki:Ara sıra bakıyorum beyler
Ayak altında dolaşıyo
Kale güvende
Adith demiş ki:Ara sıra bakıyorum beyler
Ayak altında dolaşıyo
Kale güvende
Karşim o pm bak yeni numaramı atayım sana bebeğimAddicted demiş ki:Batu geçen sene senin bana verdiğin numarayı aradım az önce bi tane velet çıktı lan hayırdırAdith demiş ki:Ara sıra bakıyorum beyler
Ayak altında dolaşıyo
Kale güvende