Dk ' 93Addicted demiş ki:Mini mini bir kuş donmuştu samiyene konmuştu. Aldım onu içeriye cik cik cik cik ötsün diye, pır pır ederken canlandı ellerim bomboş kaldı
Sen ne diyosun ya yanımdaki adamlarla gül gül çatladık, bi yandan gülüyoruz bi yandan bağırmaya çalışıyoruz adfahahaAddicted demiş ki:Hahaha o süperdi ya
Gormemis bir maca gitmis...Addicted demiş ki:Mini mini bir kuş donmuştu samiyene konmuştu. Aldım onu içeriye cik cik cik cik ötsün diye, pır pır ederken canlandı ellerim bomboş kaldı
Görmemiş ?Adith demiş ki:Gormemis bir maca gitmis...Addicted demiş ki:Mini mini bir kuş donmuştu samiyene konmuştu. Aldım onu içeriye cik cik cik cik ötsün diye, pır pır ederken canlandı ellerim bomboş kaldı
Orada bir yuvarlak oluşturulmuş farkındamısın canımAdith demiş ki:Sen bursayami salliyosun kardesim
Kisin uludaga geliyosun dimi sen guzel kardesimAddicted demiş ki:Orada bir yuvarlak oluşturulmuş farkındamısın canımAdith demiş ki:Sen bursayami salliyosun kardesim
Sana oglani gostermem lazim kardesim madem bu kadar meraklisinAddicted demiş ki:Geliyorum caniim
Bana yuvarlakmi dedin sen benmi yanlis okuyorum yoksa kardesimmAddicted demiş ki:Yusyuvarlak adith kardeşim benim
Gözden kaçmış af buyur :/Lenneth demiş ki:Vay bee reyize bak, bize yorum bile yok . Hıh sana.hmzsnmz demiş ki:Emreee saçlar bingoooo ^^
Sertaç bunu gördük eskidi be kardeşim :p
hmzsnmz demiş ki:Gözden kaçmış af buyur :/Lenneth demiş ki:Vay bee reyize bak, bize yorum bile yok . Hıh sana.hmzsnmz demiş ki:Emreee saçlar bingoooo ^^
Sertaç bunu gördük eskidi be kardeşim :p
Seni hep merak ediyordumHaMulo demiş ki: