Bro bunu daha önce de söylemiştim galiba Bobo'ya acayip şekilde benziyorsunNiNCaSu demiş ki:NiNCaSu demiş ki:Bu açtığım topic kaç el değiştirdi bilmem uzamış uzadıkca sevindik =) Alın size en mutlu günümden kısa ve öz bir kare =)
Bro bunu daha önce de söylemiştim galiba Bobo'ya acayip şekilde benziyorsunNiNCaSu demiş ki:NiNCaSu demiş ki:Bu açtığım topic kaç el değiştirdi bilmem uzamış uzadıkca sevindik =) Alın size en mutlu günümden kısa ve öz bir kare =)
NiNCaSu demiş ki:NiNCaSu demiş ki:Bu açtığım topic kaç el değiştirdi bilmem uzamış uzadıkca sevindik =) Alın size en mutlu günümden kısa ve öz bir kare =)
Sen kimsin abeya tanıt bakem kendini düvdürme gece kendiniDrCocoa demiş ki:üsin abi çok fenasın beya
beyazNiNCaSu demiş ki:Sen kimsin abeya tanıt bakem kendini düvdürme gece kendiniDrCocoa demiş ki:üsin abi çok fenasın beya
Hee tamam ^^DrCocoa demiş ki:beyazNiNCaSu demiş ki:Sen kimsin abeya tanıt bakem kendini düvdürme gece kendiniDrCocoa demiş ki:üsin abi çok fenasın beya
aaa pantalonun yanında ucu gözuken benım telefndanLemonade demiş ki:
Lemonade demiş ki:
olum onu bırakta nasılım lanMaddy demiş ki:Lemonade demiş ki:
Maddy demiş ki:Fazla erkeksi
bro, o değilde sevgilin çok güzelmüşLemonade demiş ki:Maddy demiş ki:Fazla erkeksi
başka yorumlayacak olan yokmu? çok iyi olduğumu biliyorum yaranmaya çalışmayın
anlamadim:sfrityus demiş ki:Çık uşak burdan vururlar seni
Sokakta görsem kazmayı vururum kafana .s.sLemonade demiş ki:anlamadim:sfrityus demiş ki:Çık uşak burdan vururlar seni