Sorunsuz çalışıyor elinize sağlık video çektim
Aldığın hatanın resmini paylaşırmısın tam anlamadım?@MadGhost Bottersheaven login kısmında giriş yapamıyorum ''Error while initializing network interface'' hatası veriyor. Acaba nasıl çözüleceği hakkında bir bilgin var mı ?
Mbotu offical sro yada mbot korumalı bir server da kullanmaya çalışıyorsun muhtemelen.Merhaba botu indirdim fakat açılırken böyle bir hata aldım oyunu da yeni kurdum herhangi bir patch falan yapmadım
Teşekkürler
Anladım teşekkür ederim ben normal isroda denemiştim :)Mbotu offical sro yada mbot korumalı bir server da kullanmaya çalışıyorsun muhtemelen.
İsro ve Sro-R de Sbot ve Ph-bot çalışıyor onlar da ücretli.Anladım teşekkür ederim ben normal isroda denemiştim :)
onu kapatamazsın adam kendi reklamı için crack yapıyor zaten :) Tüm internet sağlayıcılarını silersen açılmazMbot açılısında çıkan reklamı nasıl kapatabiliriz. İnternet sayfasına bağlandığı için kasma oluyor ?
Video var onu baştan sonuna kadar izlerseniz sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. Ayrıca mbot loaderi yönetici olarak açmayı unutmayın.login nasıl olcam bot acıldı ama digerlerini yapamadık
bu arkadasımız dedigi cıkıyo bendede@MadGhost Bottersheaven login kısmında giriş yapamıyorum ''Error while initializing network interface'' hatası veriyor. Acaba nasıl çözüleceği hakkında bir bilgin var mı ?
bilgisayarlarınızda gerekli programları indirdiniz mi acaba netframework gibi?video nun aynısını yaptım bi icraat yok kardesim
Aleyküm selam. Videoyu izleyip eksiksiz yaptığınıza emin olur musunuz?hocam s.a bana da böyle bir hata verior
evet hocam eksiksiz herşeyAleyküm selam. Videoyu izleyip eksiksiz yaptığınıza emin olur musunuz?
Alıntı!evet hocam eksiksiz herşey
Oyunda farklı itemler mi mevcut?sorun oyunun dosyalarında veya botun dosyalarından kaynaklanmadığına göre bot oyunda,private serverda sonradan eklenmiş bir eşyayı tanımadığı için böyle bir hata veriyor
eşyaların hepsini tek tek deneyerek kasaya koydum ve her koyduğumda ışınladım (return veya teleport) sonunda farkettim ki oyunda moblardan çıkan (Demon Sheitan Helmet)'ten kaynaklanıyormuş,statları bile değişikti
kasaya koyup ışınlandım ve sorun çözüldü.