ARKADAŞLAR BU SORUNU BULDUK. BU HATAYI ALANLAR WİN 10 İŞLETIM SISTYEMI OLANLARDA BOT ÇALIŞMIYOR. WİN 7 DE PC DE DENEDİK OLDU. WİN 10 İÇİN ÇÖZÜMÜ BULURSANIZ BURDAN PAYLAŞIN BİZLERDE FAYDALANANIM TEŞEKKÜRLER
Win 10 kullanıyorum , hiç bir sıkıntı yok.ARKADAŞLAR BU SORUNU BULDUK. BU HATAYI ALANLAR WİN 10 İŞLETIM SISTYEMI OLANLARDA BOT ÇALIŞMIYOR. WİN 7 DE PC DE DENEDİK OLDU. WİN 10 İÇİN ÇÖZÜMÜ BULURSANIZ BURDAN PAYLAŞIN BİZLERDE FAYDALANANIM TEŞEKKÜRLER
Neden olmadığı konusunda bilgim yok maalesef, kiminin bilgisayarında antivirüs , defender , firewall vs engelliyor yada kendisi bir şeyleri yanlış yapıyor.peki bizde neden olmadı team bağlantı versem bakabılırımısınız acaba ?
Antivirüs programın engelliyor olabilir. Antivirüs,defender ve firewall gibi engelleyici programları kapatarak tekrar dene.WSA 0 at step 3
Bu hata devam etmektedir :( Çözüm bulabilen varmı
Evet.Halen güncel mi bu bot en günceli olarak?
https://sourceforge.net/projects/wampserver/files/WampServer 3/WampServer 3.0.0/wampserver3.1.0_x64.exe/download?use_mirror=autoselectError during authorisation
ve
Your botversion is up to date!
hataların çözümü nedir bota 7 aydır giremiom yardım lütfen..
Oyuna sondan eklenmiş bir eşyayı mbot tanımadığı için böyle bir hata veriyor,çözümü o eşyayı bulup üzerinizde taşımayın veya bankaya koyun.merror sender v1.0 hatası alıyorum lütfen yardım edin
ama login olamıyorum ki daha oyuna hiç giremedim bile ama dediğinizi yapıyım hemen biOyuna sondan eklenmiş bir eşyayı mbot tanımadığı için böyle bir hata veriyor,çözümü o eşyayı bulup üzerinizde taşımayın veya bankaya koyun.
sorun hala devam ediyor sonradan eklenen birşey olmamasına rağmenOyuna sondan eklenmiş bir eşyayı mbot tanımadığı için böyle bir hata veriyor,çözümü o eşyayı bulup üzerinizde taşımayın veya bankaya koyun.
Mbot klasöründe merrsend dosyası varsa silip tekrar dene.sorun hala devam ediyor sonradan eklenen birşey olmamasına rağmen