Cahilliğime aydınlık getirdin yine sağ olNormalde anneleri popolarını yalayarak tuvaletlerini yaptırıyor
Cahilliğime aydınlık getirdin yine sağ olNormalde anneleri popolarını yalayarak tuvaletlerini yaptırıyor
Bende çok şaşırmıştımCahilliğime aydınlık getirdin yine sağ ol
İsveç' te nabıyordun cnm, neresine gittin ?Selam ,günaydın . 22 günün sonunda Isveç'e elveda
Ljusne . Gemideyim ,gemiyle geldimİsveç' te nabıyordun cnm, neresine gittin ?
Hmm biraz kuzeye gitmişsin bizimkiler Malmö tarafında, nasıl buldun ?Ljusne . Gemideyim ,gemiyle geldim
Mükemmel , soğuk , pahalıHmm biraz kuzeye gitmişsin bizimkiler Malmö tarafında, nasıl buldun ?
Kanka bize pahalı be adamlar asgari ücretle 2-3 tane iphone 8 alıyor...Mükemmel , soğuk , pahalı
Aynen baya konuştum adamlarla . Vergi oranlari cok yuksek ama yinede çok rahatlarKanka bize pahalı be adamlar asgari ücretle 2-3 tane iphone 8 alıyor...
Ya dostum bu hayvan beni mahvetti elime işettiriyorum resmenBende çok şaşırmıştım
Baba yüreği , helalllYa dostum bu hayvan beni mahvetti elime işettiriyorum resmen
En güzel tarafı ben pc de otururken gelip ayaklarımın arasına girip uyuyorBaba yüreği , helalll
İnşallah yaşar genelde annesi bıraktığı zaman büyük ihtimal ölüyorlarYa dostum bu hayvan beni mahvetti elime işettiriyorum resmen
Sütü içmiyordu yani sevmiyordu, eczaneye gidip anne sütü gibi olan mama var Bebelac olması lazım ondan aldım (baya pahalı)İnşallah yaşar genelde annesi bıraktığı zaman büyük ihtimal ölüyorlar
Keşke petshopdan alsaydın kediler için olanınıSütü içmiyordu yani sevmiyordu, eczaneye gidip anne sütü gibi olan mama var Bebelac olması lazım ondan aldım (baya pahalı)
Şırıngayla yedirmeye çalıştım bir içişi var görmen gerek
+ Durumu iyi gözüküyor, sürekli uyuyor...
Selam yakışıklı