ExcI

a better world
@CezaAlp sen neyi bitiriyon neye başlıyon neden böyle zor konuşuyon ben hiçbir şey anlamıyorum summer2:summer2:summer4:summer4:sadnessla1sadnessla1sadnessla1sadnessla1

Son düzenleme:
@Melon @Excl
Ben hacettepede bilgisayar mühendisliği okuyorum , iş arayışlarına başladım. Amacım kampüste kalmak olduğu için , teknokentteki şirketlere CV yolluyorum.
CV yolladığım şirketlerden ikisi , online sınav yollamış , onları çözdüm.

@RanstaMonsta leplopum yavaştan ölmeye başladı sanırım bro , son günlerde aşırı derecede geç açılıyor ve çok fazla donuyor, bazen bir bildirim geliyor ard arda 10tane acaba virüs mü girdi dicem de temiz diyor çözemedim sadnessla1

edt: en iyisi garantisini kontrol edeyim de bitmeden yollıyayım bir temizlik reset çeksinler :D

ExcI

a better world
@RanstaMonsta leplopum yavaştan ölmeye başladı sanırım bro , son günlerde aşırı derecede geç açılıyor ve çok fazla donuyor, bazen bir bildirim geliyor ard arda 10tane acaba virüs mü girdi dicem de temiz diyor çözemedim sadnessla1

edt: en iyisi garantisini kontrol edeyim de bitmeden yollıyayım bir temizlik reset çeksinler :D
defender indir tara
disk sıkıştır
vsro files dosyalarını sil
denetim masasından gereksix programları sil
Video - oyun- programları D'ye kur Masaüstüne sadece kısayol at
Başlangıç programlarını kapa
özellikle internet bağlantısında otomatik bağlantı yapan programları sil apache server vb gibi
En son güncellemeleri yükle çünkü apple gibi windowsta kasti yavaşlatma yapıyor tahminim
işin bitince laptopu çantasına sakla içerisindeki toz oluşumunu önler

Son düzenleme:
Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce

Garantiye vermeye üşenmem diyosan garantiye ver bro. Bence işlemciden kaynaklı bi termal macunu falan yenilesinler.

Yukarı Alt