Son sınıf olunca başladık iş arayışına. ODTÜ yada bizim okulun teknokentinde olursa on numara olacak , o yüzden millet kapmadan beni almaları lazımsen ne işlerle uğraşıyon Tübitak, teknokent...
Sağolasın hocam. Valla odtü inşaat mühendisliği istiyodum, olmadığı için şükür ediyorum şuan. İlk sene sıkıntılıydı benim ama alıştım zorla.@CezaAlp hakkında hayırlısı olsun bro, lise zamanı aklım biraz olsaydı açıkcası yazılım müh. okumak isterdim.
Hoşbulduk
defender indir tara@RanstaMonsta leplopum yavaştan ölmeye başladı sanırım bro , son günlerde aşırı derecede geç açılıyor ve çok fazla donuyor, bazen bir bildirim geliyor ard arda 10tane acaba virüs mü girdi dicem de temiz diyor çözemedim
edt: en iyisi garantisini kontrol edeyim de bitmeden yollıyayım bir temizlik reset çeksinler
Garantiye vermeye üşenmem diyosan garantiye ver bro. Bence işlemciden kaynaklı bi termal macunu falan yenilesinler.@RanstaMonsta leplopum yavaştan ölmeye başladı sanırım bro , son günlerde aşırı derecede geç açılıyor ve çok fazla donuyor, bazen bir bildirim geliyor ard arda 10tane acaba virüs mü girdi dicem de temiz diyor çözemedim
edt: en iyisi garantisini kontrol edeyim de bitmeden yollıyayım bir temizlik reset çeksinler