Taksitte oluyor galiba çok makulmuş
Taksitte oluyor galiba çok makulmuş
İlk attığını 1,5 sene kullandım hacım şansımamıdır bilmem bir kere tek kulaklığın bası patladı gönderdim 20 gün sonra yenisini verdiler, onu da arka cebe koyduğum için üstüne mi oturmuşum ne jak giriş kısmı temassızlık yaptı yine gönderdim bir daha yenisini aldım en son kedim kulaklığı ben uyurken yemiş garanti dışına çıktı ben de kulaklıksız kaldım o seri de bir şansızlık sıkıntısı var fakat deli ses veriyor diyeyim. Ayrıca çok kolay toplama özelliği var karışıklık derdini unutacaksın.
İlk attığını 1,5 sene kullandım hacım şansımamıdır bilmem bir kere tek kulaklığın bası patladı gönderdim 20 gün sonra yenisini verdiler, onu da arka cebe koyduğum için üstüne mi oturmuşum ne jak giriş kısmı temassızlık yaptı yine gönderdim bir daha yenisini aldım en son kedim kulaklığı ben uyurken yemiş garanti dışına çıktı ben de kulaklıksız kaldım o seri de bir şansızlık sıkıntısı var fakat deli ses veriyor diyeyim. Ayrıca çok kolay toplama özelliği var karışıklık derdini unutacaksın.
Bana pahalı geldi birazTaksitte oluyor galiba çok makulmuş
Nerede kaldın?Pazar gibi gelecem inş
Abi şu aralar inanılmaz yoğunum ya , sabah çıkıyorum anca akşama geliyorum.Nerede kaldın?
Bana 5.5 dediler tel içinGünaydınlar olsun
Abi şu aralar inanılmaz yoğunum ya , sabah çıkıyorum anca akşama geliyorum.
Başkent ortodontiye gittim , kadın 8bin dedi tel için. Çene ameliyatıyla birlikte 10bin oluyomuş. Çok pahalı değil mi ya, tel taktıranlar ne kadara taktırıyor bilen var mı?
Altered Carbon izledin mi?Yabancı dizi önerilerine açığım, konusu bilimkurgu olabilir ya da polisiye bu tarz efsanevi veya sevilen diziler varmı ?
Fringe'yi izliyordum 1.sezon bitiyordu da karakterler sarmadı.
1-2 bölüm izleyip yarıda bırakmıştım, sanırım sıkıldım ya da başka bir sebepten dolayıAltered Carbon izledin mi?
tel taktıranlar oyuncu oluyor yada kısmeti açılıyor.Günaydınlar olsun
Abi şu aralar inanılmaz yoğunum ya , sabah çıkıyorum anca akşama geliyorum.
Başkent ortodontiye gittim , kadın 8bin dedi tel için. Çene ameliyatıyla birlikte 10bin oluyomuş. Çok pahalı değil mi ya, tel taktıranlar ne kadara taktırıyor bilen var mı?
Limitless . The Mentalist . Last ShipYabancı dizi önerilerine açığım, konusu bilimkurgu olabilir ya da polisiye bu tarz efsanevi veya sevilen diziler varmı ?
Fringe'yi izliyordum 1.sezon bitiyordu da karakterler sarmadı.
Bildiriyi görünce dedim kesin bu çukur yazar cidden de yazdınLimitless . The Mentalist . Last Ship
Çukur
bu seriyi çok uzun zaman önce bitirmiştim