İlk attığını 1,5 sene kullandım hacım şansımamıdır bilmem bir kere tek kulaklığın bası patladı gönderdim 20 gün sonra yenisini verdiler, onu da arka cebe koyduğum için üstüne mi oturmuşum ne jak giriş kısmı temassızlık yaptı yine gönderdim bir daha yenisini aldım en son kedim kulaklığı ben uyurken yemiş garanti dışına çıktı ben de kulaklıksız kaldım cicioe2 o seri de bir şansızlık sıkıntısı var fakat deli ses veriyor diyeyim. Ayrıca çok kolay toplama özelliği var karışıklık derdini unutacaksın.

İlk attığını 1,5 sene kullandım hacım şansımamıdır bilmem bir kere tek kulaklığın bası patladı gönderdim 20 gün sonra yenisini verdiler, onu da arka cebe koyduğum için üstüne mi oturmuşum ne jak giriş kısmı temassızlık yaptı yine gönderdim bir daha yenisini aldım en son kedim kulaklığı ben uyurken yemiş garanti dışına çıktı ben de kulaklıksız kaldım cicioe2 o seri de bir şansızlık sıkıntısı var fakat deli ses veriyor diyeyim. Ayrıca çok kolay toplama özelliği var karışıklık derdini unutacaksın.

Ps. 185 lira oldukça fazla 135 civarı bunlar.

Burada efsane dolu yağdı araba biraz hasar aldı, şimdi de sağanak yağış var ara ara dolu da yağıyor

Günaydınlar olsun
Nerede kaldın?
Abi şu aralar inanılmaz yoğunum ya , sabah çıkıyorum anca akşama geliyorum.

Başkent ortodontiye gittim , kadın 8bin dedi tel için. Çene ameliyatıyla birlikte 10bin oluyomuş. Çok pahalı değil mi ya, tel taktıranlar ne kadara taktırıyor bilen var mı?

Günaydınlar olsun

Başkent ortodontiye gittim , kadın 8bin dedi tel için. Çene ameliyatıyla birlikte 10bin oluyomuş. Çok pahalı değil mi ya, tel taktıranlar ne kadara taktırıyor bilen var mı?
Bana 5.5 dediler tel için

Edt:Fiyatları 5-8 bin tl arası demiştiler, ayrıca 1-1.5sene taktığından ona göre taksit yapıyorlar

Yabancı dizi önerilerine açığım, konusu bilimkurgu olabilir ya da polisiye bu tarz efsanevi veya sevilen diziler varmı ?

Fringe'yi izliyordum 1.sezon bitiyordu da karakterler sarmadı.

ExcI

a better world
iyi akşamlar
akıyor trafik sivasta

ExcI

a better world
Günaydınlar olsun

tel taktıranlar oyuncu oluyor yada kısmeti açılıyor.

Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray
Yabancı dizi önerilerine açığım, konusu bilimkurgu olabilir ya da polisiye bu tarz efsanevi veya sevilen diziler varmı ?

Fringe'yi izliyordum 1.sezon bitiyordu da karakterler sarmadı.
Limitless . The Mentalist . Last Ship

Çukur :lolmuch:

ExcI

a better world
Yukarı Alt