Yok yokkk ollmaaazzzzzz
Aynı yerde her türlü hem staj hem şirket sigortası yapılabiliyor bildiğim kadarıyla. Zaten öğrenciye burs verirken şartın biride bir yerde sigortalı çalışmıyor olmakBeyler birşey soracağım. Aynı anda hem şirketin yaptığı sigorta hem okulun yaptığı staj sigortası olabiliyor mu?
Aynı yerde her türlü hem staj hem şirket sigortası bildiğim kadarıyla. Zaten öğrenciye burs verirken şartın biride bir yerde sigortalı çalışmıyor olmak
Bazı kötü niyetli insanlar var; bir haber de görmüştüm adamın kızı 10 yaşında okul gidiyor babası aynı zamanda çocuk oyuncu diye göstermiş ..
Herifin biride kasap açmış karısını yüksek maaşla CEO göstermiş bankadan kredi alabilmek için.
Allah böyle babaların ekmeğini yedirtmesin.
millet de iş arasın iş yok diye çalışanda başkasının işini yapıyor haberi yok. Neden çalışma süresi haftalık ağırlaştırılmış bir şekilde 45 saat anlayın burdan
EvetKnk dediğinden birşey anlamadım.
Mevzu şuan çalıştığım bir şirket var ve okulumda zorunlu olarak yapmam gereken 1.5 aylık stajım var. Staj olarak saydırabilmem için okulun sigorta yapması gerekiyor. E şuan zaten şirketim sigorta yapıyor vsvs ikisi birden oluyor mu?
İstanbul'a gelme niyetim var da, milletin takıldığı nereler var?Karaköyden sonrası arabistan/suriye karışımına döndü beğenmiyorsan yallah türkiyeye.
Tuzlaİstanbul'a gelme niyetim var da, milletin takıldığı nereler var?
Kadıköy ve beşiktaşı duydum, ama araplar mı basmış napmışlar
Sakin ol derin bir nefes al. Anlat seni dinliyorum . Mendili çok bitirme yalnız
Eki Görüntüle 35809
Rüyaların da yazıların gibirüyamda gördüm Yunan helikopterleri sınırı ihlal ediyor.
2 savaş gemimiz gelince geri dönüyorlar. Bizimkiler arkalarından ateş ediyor.
Sonra 2 torpidoyla yanımdaki 1 gemiyi batırıyorlar.
En son savaş çıkıyordu
aman abi nerelere yollayacaksınız beniTuzla