Apple müşteri memnuniyetine diğer firmalara göre daha çok önem veriyor, bu yüzden ihtimal dahilinde. Ev arkadaşım bozduğu beats kulaklık için direk iade almıştı mesela.Earpods kulaklığım'ın birinden ses gelmiyor öncesinde de ara ara kopmalar oluyordu, 1 sene öncesi kadar almıştım telefonu, yani garantisi de devam ediyor, sizce kulaklığı yenisiyle değiştirirler mi?
4-5 yıl önce Tuzla'da internet alt yapısı yok, rezalet bir internetle bağlanıyorum tarzı bir mesaj yazmıştın.Tuzla
çok iyiymiş, destek ile görüştüm onlar telefon ve kulaklık ile yetkili servise yönlendirdi, gideceğim 1-2 gün'e umarım bir fiyat çıkartmazlarApple müşteri memnuniyetine diğer firmalara göre daha çok önem veriyor, bu yüzden ihtimal dahilinde. Ev arkadaşım bozduğu beats kulaklık için direk iade almıştı mesela.
Ben bütün arkadaşlarıma sürekli diyorum son halini görmeden konuşmayın diye ama kimse dinlemiyor . Herkes hala köy sanıyor . Şuan sıralama yapsan kadıköy > Bostancı > Tuzla olarak yazarsın ilk 3 sırayı4-5 yıl önce Tuzla'da internet alt yapısı yok, rezalet bir internetle bağlanıyorum tarzı bir mesaj yazmıştın.
Eee ebesinin şeyine gidersen olmaz tabi ne bekliyorsun demiştim Şimdi tuzla'dan ev bakıyorum da aklımdan çıkmıyor
Marmaray oraya uzayınca baya cazip bir konum oldu benim için, atla marmaray'a, istiyorsan karşıya geç istiyorsan kadıköy'e.
E bunlar çok ucuzplaystation yaz indirimleri ağustos'un 15'ine kadar devam edicek, baya sağlam oyunlar iyi fiyatlara düşmüş.
Yaz İndirimi
YoooooooooRealm royale oynayan var mı?
neden kiYooooooooo
morning babygünaydın
Notho on Twitter