- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Deprem olmuş yine, bu aralar çok sıklaştı.
Adam haklı deprem vergisi deprememi harcanırAK Parti’den CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na 'deprem vergisi' yanıtı
AK Parti’den, 'deprem vergileri nereye gitti?' diye soran CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt geldi. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, “Bütçede paralar toplanır, ihtiyaca göre de harcanır. Dolayısıyla deprem vergileri adı altında...tr.sputniknews.com
Deprem vergileri deprem'e harcanacakdiye bir şey yok denmiş Güzel kafa.
Valla 2020 ye girdiğimizden beri binbir türlü bela. Salgınıdır,depremidir, yangınıdır...Nedense bu seneyi atlatamıyacakmışız gibi hissediyorum.
29 ocak 2020 nijeryada ortaya çıkan lassa virüsü
Noldu hacı?Çok şansız bir insanım.
Sanırım herşey üst üste geliyor, ama hep kötü şeyler.Noldu hacı?
Ben kötü enerjiye inanıyorum. Hayatta bir şeyler kötü gidince, senin kötü enerjin - mutsuzluğun diğer kötü şeyleri çekiyor. Bu yüzden her şey üst üste geliyor gibi gözüküyor. Böyle dönemlerde küçük şeyler bulup onlara yönelip mutlu olmak lazım.Sanırım herşey üst üste geliyor, ama hep kötü şeyler.
Öncelikle hayatımda bir değişikliğe ihtiyacım var sanırım, kendimi bir uzay boşluğunda düşüyor gibi his ediyorum. Ülke, durumlar, geçim sıkıntısı vs. hepsi beni birden çok bunalttı.Ben kötü enerjiye inanıyorum. Hayatta bir şeyler kötü gidince, senin kötü enerjin - mutsuzluğun diğer kötü şeyleri çekiyor. Bu yüzden her şey üst üste geliyor gibi gözüküyor. Böyle dönemlerde küçük şeyler bulup onlara yönelip mutlu olmak lazım.
dağlara çık dağlaraaaaaÖncelikle hayatımda bir değişikliğe ihtiyacım var sanırım, kendimi bir uzay boşluğunda düşüyor gibi his ediyorum. Ülke, durumlar, geçim sıkıntısı vs. hepsi beni birden çok bunalttı.
İnsanın bir gezi yapası geliyor, nefes almak için.