Hadi yine iyisiniz
Mi box varBeyler aranızda mi box s 4k tv veya fire stick 4k tv sahibi olan var mı?
iostan chromecast yapıyor mu ?Mi box var
Youtube uygulamasını tv'ye yansıtıyorsun ama telefonun direk kendisi yansıtılmıyor. Kardeşim 3.parti uygulamalarla yapılıyor dedi ama hiç denemedim.iostan chromecast yapıyor mu ?
Anladım bro eyv. 2 sinden birini alasım var ama kararsızım üstüne xiaomi mi tv stick çıkıcakmış.. kafamda deli sorular.Youtube uygulamasını tv'ye yansıtıyorsun ama telefonun direk kendisi yansıtılmıyor. Kardeşim 3.parti uygulamalarla yapılıyor dedi ama hiç denemedim.
Bende oturduğum yerde ki bir facebook grubunda gördüm, bu ay herkese abartı su faturaları gelmiş. Gelen fatura kaç aylık baktın mı?Her ay 80-100₺ gelen fatura günü gününe ödenmekte ve tam tamına bugün 500₺ lik su faturası geldi. Ailecek şoktayız.. alt komşu gene kafasını duvarlara vurası geliyor, çünkü onlara 750₺ lik fatura gelmiş.
en son okunma tarihi şubat ayı olarak gözüküyor, eski borç 0₺, geçen ay ve öncesi ödediğimiz 80-40₺ imiş.Bende oturduğum yerde ki bir facebook grubunda gördüm, bu ay herkese abartı su faturaları gelmiş. Gelen fatura kaç aylık baktın mı?
bir kulak arkası kaldı, onuda hazır bekletiyoruz.
Yüzlerce ürüne %20 ek gümrük vergisi getirildi. Ürünler adam akıllı yazılmadığı için tam görülmüyor ama "emniyet kemeri, tartı grubu, fırın, davlumbaz, kıymetli süs eşyası, plastik kart plakaları" diyorlar.
Düne kadar yeni kuşağın oyları için çabalanıyordu ama oymoyyok protestosundan sonra vazgeçtiler belli ki.
ketçap mayonez de olsun mu? Diyesi geliyor insanın.
Bir yanda netflixi kapatanlar, bir yandan;