electra senin imzanda biraz oynama yapabilirim ismini falan koyarım istermisin.güzel olur belki bi denim Rolling Eyes Cool
ßak yinqeye söLerim he 2mizin oLsun_EleCtrA_ demiş ki:bankada beklıom tak pelerınını zuahaah ares kayboldu bagg sende sımdıden vazgec bu sewdadan jenıffer ya benım olacan ya kara topragın .DKeShDjCaRiZMa demiş ki:Yenqe Sana ßişi dicektim FasCaydım cünqi o ßenımde oLdu $imciq
_A_R_E_S_ demiş ki:_EleCtrA_ demiş ki:_A_R_E_S_ demiş ki:denk geldimi kacırırmıyım kardes asıgım ben jennıfere ewde fırtına kopar o kanalda kalır tv
Ben kaçırmam, PH falan boş Jeniffer Love Huwitte aşkı bitmez
(Soyadı böle mi yazılıyodu)
zuhahha Yenqqqqqqeeeeee aLdatıLıosunuz zuhahha haßaraınız farmı
Koy koy, yoksa çalan çok olurJimCarrey demiş ki:electra senin imzanda biraz oynama yapabilirim ismini falan koyarım istermisin.güzel olur belki bi denim Rolling Eyes Cool
olabılır kardesım hatta cok sewınırım ı love jennıfer love da yazarsın zuahah benım oldugunu anlasınlarJimCarrey demiş ki:electra senin imzanda biraz oynama yapabilirim ismini falan koyarım istermisin.güzel olur belki bi denim Rolling Eyes Cool
ewet kankam ya n olduKeShDjCaRiZMa demiş ki:eLectra Zeusta waLking tanır mısın
bencede koy walla sımdıden 2 kısı caldı bıle lmasnlar yaa kuserım ama zuahah sewınırım jım_A_R_E_S_ demiş ki:Koy koy, yoksa çalan çok olurJimCarrey demiş ki:electra senin imzanda biraz oynama yapabilirim ismini falan koyarım istermisin.güzel olur belki bi denim Rolling Eyes Cool
ana n oluo lee jım yapmassın sen bılırım ı love you electra yazarsın ben senı tanıom kardesım bnm aaJimCarrey demiş ki:ok üstüne I love you jim yazarım perde mucX
hehe kac kac jenıffer bana kaldı zuahaha 1 i gitti biri kladı hehe_A_R_E_S_ demiş ki:Ben yatiim ya, sabah olmuş.Daha sabah internet cafeyi açıcam.Size iyi sabahalar,bol muhabbetler popcorn popcorn
sanada hayırlı işler cafede Razz_A_R_E_S_ demiş ki:Ben yatiim ya, sabah olmuş.Daha sabah internet cafeyi açıcam.Size iyi sabahalar,bol muhabbetler popcorn popcorn
thanks ettim :)JimCarrey demiş ki:sanada hayırlı işler cafede Razz_A_R_E_S_ demiş ki:Ben yatiim ya, sabah olmuş.Daha sabah internet cafeyi açıcam.Size iyi sabahalar,bol muhabbetler popcorn popcorn
sana kalmıs gıttınmı kesh de konusmuo jennıfer bana kalıo bekle benı askım zuahha kolay gelsın ıyı uykular bol kazanclar cafede hayırlı ısler :d_A_R_E_S_ demiş ki:Böle dersen gitmem ki
Adı Murat ßizim ßurda Oturuo dedim ŞD)_EleCtrA_ demiş ki:bende orçun beyler memnun oldum bu arada kesh bana walkınge sordun ewet tanıom kankam dedım n oldu