tamam ı love you jim de fotoda olmasın len ha jim bıde fotoya extraloob da koyabılırmısın daha hos olur hem sıte ıcınde gusel olurJimCarrey demiş ki:siz takılım ben şu imzayı halledim Cool I love you jim perde
tamam ı love you jim de fotoda olmasın len ha jim bıde fotoya extraloob da koyabılırmısın daha hos olur hem sıte ıcınde gusel olurJimCarrey demiş ki:siz takılım ben şu imzayı halledim Cool I love you jim perde
pardon ewet murat bıde kardesı var ozanKeShDjCaRiZMa demiş ki:Adı Murat ßizim ßurda Oturuo dedim ŞD)_EleCtrA_ demiş ki:bende orçun beyler memnun oldum bu arada kesh bana walkınge sordun ewet tanıom kankam dedım n oldu
ok master olmuomu :JimCarrey demiş ki:tmm extraloob member yazıcam Wink
baslasadda cok pahalı olur ewet bızım serverde ole lavuk cok ptden atıolar falan bugunde yapmıslar aynı seyı yınede bulduk murat kestıKeShDjCaRiZMa demiş ki:yaw ßide ßu saturnde Oyn parası satı$Ları ßasLamadı parasız parasız zor adam kasılıo ya
ok ben daha 1 saat ayaktayım hem jim i beklioz ı love you jennıfer yazcak ya jehehe extraloop master yazcan demı jımKeShDjCaRiZMa demiş ki::?!!! ßen dC yedim oyuna aLdırıp qeLiom
hehe cvp yok saten kaybettık ısıne vermıs kendını bakmas o bu yana cok gusel sıte gercekten gusel paylasımlar varKeShDjCaRiZMa demiş ki:i$ßasında konu$mak yasak jiM i$ini yap ondan sonra
aynen bro da bı sey solıyımmı bız bu konuda konusmaya basladıgımızda 21 sayfa vardı n cenemız dumus ha bu kadar konusmaya lısteye gırerım zuahaha muhabbet gusel aldı basını gıdıo msnde kımse yok saten bı burdan takılıozKeShDjCaRiZMa demiş ki:ayNen ßendende :)))
bende 1 kişi açık kızmaslar demı cok konustuk dıeKeShDjCaRiZMa demiş ki:hiç Farkında deiLim sayfaLarın : forumu doLduruoz işte Msndede 10 qişi acık ßende
hehe sorma bende muhabbet oldumu uyumam bıle jim resme asık oldu bayıldınmı zuahha nerdesın be yawKeShDjCaRiZMa demiş ki:ßiLmiomki waLLa iLk defa Cenem dü$tü hmm