yuh be kanka 1 bucuk saatır beklızo ya bızde dıoz n edıo kız a gıtmıs aya allah allah ceza 2 dakkaya ımza hzaır olsunJimCarrey demiş ki:yha beyler kusura bakmayın netlogdan bi kız ayarlamıştım msn de konuşuyoduk elexra geliyo 10 dk imza
master yazdıgında eger bı sorun olmassa etraftan kısmaslarsa master yaz ı love you jennıfer yazarsan sewınırım altınada ufak bı _EleCtrA_ LÜTFEN THANKS JİMMJimCarrey demiş ki:exraloob member mi yazsın extraloob master mi I love falan yazimmi
saol kesh yarın gorusuruz kendıne ıyı bag erkencısın ya iyi uykularKeShDjCaRiZMa demiş ki:Hadi AeoL'un K i ßakın iii SaßahLar SizLere .... :)) qünaydınLar :))
vallaha saol tesekkurlerJimCarrey demiş ki:hehh süper oldu yakışmış elime salık güle güle kullan extraokk
o benım zuahahah ımzayı calamaslarda ısmı bende zuahahh tesekkkurler harbıden senıde yordum sanah sanah saolasın ben yatıorum aksam gorusuruz kıb pai paiJimCarrey demiş ki:bişi değil sper oldu jeniferi aça çıkartıyo biraz herkesin dikkatini çekçek bi imza oldu Cool kıskanır herkes jenifferi